MENU

Weekend

Even gewoon een blog voor de leuk! Afgelopen weekend hadden we zin om buiten de deur te lunchen én gezond te eten, dus belandden we bij SLA in Den Haag. Daar namen we de linzen & paddenstoelensoep en de truffled mushrooms & egg salade. Ik vond de soep wel oké (niet helemaal mijn smaak misschien), maar de salade was echt heel lekker!

Verder hebben we nog wat rondgelopen in de stad en cadeaus gehaald voor jarigen in de familie. De rest van het weekend hebben we op de bank gezeten en Prison Break gekeken. Ondanks dat we allebei de hele serie al een keer hebben gekeken blijft het toch spannend, zeker met alle cliffhangers die ze er elke keer in stoppen. Op zondagnacht hebben we de laatste aflevering van seizoen 1 afgekeken.

Volgend weekend geef ik mijn workshop portretfotografie voor de 3e keer. De workshop zal m’n grootste focus zijn voor deze week. Verder heb ik een lijst aan vlogs die ge-edit moeten worden en staat er een fotoshoot op de planning met een ondernemer. Zo aan het begin van de maand is het ook tijd om wat administratie te doen. Fijne week!

Comments

Wat leuk, dat je een keertje een blogpost over je weekend laat zien.

Die salade ziet er echt goed uit haha!

Comment

CLOSE