MENU

Fashion show: New Fashion Society 2017

Fashion Show

May 20, 2017

NFS fashion show backstage NFS fashion show backstage NFS fashion show backstage NFS fashion show backstage

NFS fashion show NFS fashion show NFS fashion show NFS fashion show NFS fashion show NFS fashion show

Afgelopen dinsdag mocht ik weer fotograferen bij de New Fashion Society Fashion Show. Vorig jaar fotografeerde ik deze show ook, toen mijn eerste fashion show. In de tussentijd heb ik bij verschillende designers shows mogen fotograferen en natuurlijk bij Amsterdam Fashion Week. Super leuk hoe dat in een jaar dus is gegaan en ook leuk om weer terug te zijn waar het allemaal begon. De locatie was weer hetzelfde als vorig jaar. Toen had ik problemen met het licht in een donkere gang, dus dit jaar heb ik ervoor gezorgd dat daar het licht wat beter was. Wel was het nog steeds lastig omdat er wat ‘hotspots’ waren waar het licht heel fel was en andere plekken waar het dan weer te donker was. Ik heb in m’n camera dus voor de hotspots belicht en geklikt op het moment dat de modellen daar liepen en HOPEN dat ze er goed op stonden. Als fotograaf moet je het soms doen met wat je hebt en daar leer je wel weer van.

Comments

Hi Jose,

Mooie foto’s maak je toch altijd!
Heb je toevallig nog de foto’s van deze show?

Groetjes,
Linda

Hi Linda,
Ja ik heb ze nog wel, wilde je jouw foto’s of meer? Zal ik ze mailen naar jou oid?

Prachtig weer José! Bedankt voor het vastleggen!
X Mariana

Heel goed gelukt met het licht hoor! Knap!

Gaaf deze foto’s! Wel een hele aparte kleding, haha. Maar het heeft wel weer wat ofzo :)

Comment

CLOSE