MENU

Fashion show: ALA BLANKA | Amsterdam Fashion Week

Fashion Show

February 2, 2017

Afgelopen zaterdag was ik backstage en frontstage bij de show van Anbasja Blanken: ALA BLANKA. Het was, zoals je wel kan zien, een heeeele mooie show. De designs waren stuk voor stuk heel bijzonder. De zwierige stoffen, pastel en zwart/wit kleuren, de vormen en de details.. ik ben verliefd! Het decor met een witte verhoging en trappen was samen met de achtergrond ook heel goed uitgedacht. Deze show was echt helemaal mijn ding, dus ik was super blij dat ik voor Anbasja mocht fotograferen!

Alle foto’s zijn te zien op: http://byjosechan.pixieset.com/alablankambfwa/ © by José Chan

Comments

Heel pretty die pastel kleurtjes! Tof om al die verschillende gezichten te zien van de modellen. X

Hele mooie foto’s weer, ook leuk om een aantal trends terug te zien komen in deze outfits! Vind je fashion show foto’s echt heel tof steeds!

Mooie foto’s heb je gemaakt! Zitten mooie stukken bij!

Ik vind deze collectie en de make-up en het haar van de modellen echt geweldig! Leuk ook dat Rachel meedeed. Je hebt het weer prachtig vastgelegd! Malou x

Wauw wat gaaf! ?
Ik ben ook fan ;). Je hebt het zo mooi vastgelegd.

Comment

CLOSE