MENU

Citytrip 2016: Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Dit is een kleine greep van alles wat we hebben gezien in Londen. Dit zijn namelijk alleen foto’s van de camera die ik mee had, maar ik had eigenlijk meer foto’s met m’n iPhone gemaakt. Zoals je kan zien hebben we in Londen een paar markten bezocht: Camden Market, Borough Market en Portobello Market. Vooral de oude camera’s waren interessant! M’n nichtje is wel bekend met filmcamera’s, ik niet, maar na dit gezien te hebben wil ik toch wel eens gaan uitzoeken hoe het werkt. Super mooi zijn die dingen! Verder hebben ze ook veel lekker eten te koop op die marktjes. Echt aan te raden als je in Londen bent! Vooral Camden Market is onwijs groot en de eetkraampjes lijken op een foodtruck festival. Heel veel keus aan eten en heel gezellig!

Trouwens, nog een vraagje.. Op de heenweg hadden wij meer dan 3 uur vertraging vanwege technische problemen. We zaten al in het vliegtuig toen er een scheur aan de buitenkant van het toestel werd ontdekt, dus we konden niet vertrekken totdat het was getaped en er tekeningen en foto’s waren gemaakt en handtekeningen heen en weer waren gestuurd. Dit kostte meer dan 3 uur (terwijl de vlucht zelf maar 1 uur duurt) en HEEL veel geduld, want we konden geen kant op in het vliegtuig. Heeft er iemand ervaring met geld claimen bij de luchtvaartmaatschappij? Ik heb wel gekeken bij websites waar je het kan laten doen, maar die houden dan ~30% van het geclaimde geld. Iemand die het wel eens zelf heeft gedaan? Let me know!

comments

OH LONDEN LONDEN LONDEN. Over een aantal dagen zit ik er zelf<3 Ik hou zo van deze stad. Mooie foto's.

Leuk! Heel veel plezier!

volgens mij kan je bij de maatschappij waarmee je vliegt gewoon het geld claimen, die zijn uiteindelijk verantwoordelijk.. zou het niet bij een derde partij zoeken. hoop dat het lukt! inderdaad balen dat het zo lang duurt en dan zo’n korte reis.. je foto’s zijn in ieder geval prachtig!

Ohh wat mooi allemaal! En balen zeg, van die vlucht! Hopelijk lukt het om geld terug te krijgen xx

Jij weet alles zo mooi neer te zetten. hele toffe foto’s!

Ahh, die camera’s zijn wel heel tof ja! Jammer van al die tijd zeg. Toch hele mooie foto’s. X

Waauw wat een prachtige foto’s, ik krijg hierdoor echt zin om weer op reis (naar London) te gaan! :) Camden market is zoo leuk!

Ontzettend gave foto’s! Die enorme schoenen op dat pand, luv it! En ja liefde voor alle gekleurde huizen.
Laura heeft in het artikel waar ik zo de link van deel hele handige fijne tips gegeven over het indienen van een claim bij vertraging. Misschien heb je daar iets aan?
http://www.whatabouther.nl/5undays-pleasures-42-eten-bij-de-boer-nieuwe-reisplannen-fijne-muziek/

Handig artikel! Dankjewel voor het delen!

Geweldig mooie foto’s! Zo gaaf vind ik het hoe jij altijd al die details zo tof in beeld kan brengen. Die marktjes zien er erg leuk uit!
Ik had vorig jaar 7 uur vertraging met een vlucht van Qatar en heb toen ik weer thuis was een aangetekende brief gestuurd. Zij deden niet moeilijk en kreeg een fliiiiinke smak geld op mijn rekening gestort. Het verschilt echt oer maatschappij of ze moeilijk doen, maar ik zou het eerst zelf proberen voordat je van die bureaus inschakelt!

Dankjewel! Ik ga het inderdaad eerst zelf proberen dan maar!

Je geld kan je terugkrijgen op vluchtvertraagd.nl, ik heb dit zelf nog nooit hoeven doen maar mijn vriend heeft daar heel veel geld teruggekregen. Je hoeft dan niet die 30% te betalen.

Wat is Londen een prachtige stad zeg! En inderdaad, die oude camera’s ♡♡♡

Oeh, ik ga er naar kijken! Dankjewel!

Leave a comment

CLOSE