MENU

Yesss, eindelijk!

Personal

May 3, 2016

By José Chan

Yesss! Ik heb me gisteren ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Woeehh! Ik sta nu ingeschreven als fotograaf, videograaf en blogger. Het inschrijven was eigenlijk heel simpel en ging heel snel. Ik vulde vrijdag online een formulier in, ging gisteren naar de Kamer van Koophandel in Den Haag om wat handtekeningen te zetten en nu sta ik officieel ingeschreven in het Handelsregister! Ik was het al een tijdje van plan om te doen, maar nu is het eindelijk gebeurd.

Ik had 2 jaar geleden nooit verwacht dat ik dit zou doen. M’n fotografie begon eigenlijk als een testje. Ik wist er niet veel over, maar wilde wel eens proberen om outfitvideo’s te maken. Ik probeerde het uit op vriendinnen, maakte een Instagram en Tumblr aan voor m’n uitprobeersels, benaderde een aantal fashion bloggers en toen is het balletje gaan rollen. Naast outfitvideo’s begon ik ook outfitfoto’s te maken en stiekem begon ik dat zelfs leuker te vinden. Ik had ook niet verwacht dat ik het zó leuk zou vinden dat ik er m’n werk van zou gaan maken en er geld mee zou verdienen.

Verder verandert er op dit moment niet zoveel. Ik ga mezelf wel meer verdiepen in de zakelijke kant van fotografie en helaas moet ik me ook gaan verdiepen in belastingen en verzekeringen en dat soort dingen, maar dat hoort erbij. Ik ben in ieder geval super blij dat ik deze stap heb gezet en het voelt ook als een nieuw hoofdstuk in m’n leven.

Ik heb dit allemaal niet aan mezelf te danken, maar aan God die mij continu zegent met alle gave opdrachten die ik mag doen. Aan het begin van dit jaar kreeg ik ook deze Bijbelvers voor dit jaar die voor mij nu al is uitgekomen:

You crown the year with Your goodness, And Your paths drip with abundance.
– Psalm 65:11

Verder zijn er mensen die me achter de schermen heel veel steun geven. Aan iedereen die mij volgt, mijn blog leest, ook de stille lezers(!), iedereen met wie ik heb samengewerkt, iedereen die mij vanaf het begin heeft gesteund en iedereen die ik onderweg heb leren kennen: super bedankt!! Zonder jullie zou ik hier nooit aan zijn begonnen en zonder jullie zou ik niet staan waar ik vandaag sta. Dank jullie wel! En hopelijk is dit nog maar het begin van nog heel veel meer leuke tijden. ?

Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you have imagined.
– Henry David Thoreau

x Joos

Follow

Comments

Vooral je blogger shoots zijn geweldig! Gefeliciteerd!!

Supergaaf! Gefeliciteerd! :)

Wow wat ben je goed bezig, een prachtige mijlpaal! Gefeliciteerd :D

ahh wat onwijs tof en wat leuk dat je het toch gedaan hebt ik ben net als jou ik wil het al een tijdje maar heb de stap nog niet genomen omdat ik simpel weg te bang ben dat ik niet goed genoeg ben ofso.. heel stom!

Gefeliciteerd meid! Ontzettend gaaf, het is allemaal toch net een stukje professioneler zo :) En wat een mooi Bijbelvers is dat trouwens<3

gefeliciteerd !!! heel erg gaaf, ik zou deze stap ook ooit willen nemen, als de tijd rijp is en het balletje echt gaat rollen.
Ik wens je onwijs veel succes en plezier !
xx Ish

Gefeliciteerd! Super goed van je dat je de stap hebt gezet.

Liefs, Sanne

Wauw, wat gaaf zeg. Gefeliciteerd!

Wat gaaf! Gefeliciteerd :)

Ahh super gaaf! Gefeliciteerd :) keep up the good work! XO

Wat super leuk is dat meid

Oh wat tof José! Cool dat je nu een soort eigen bedrijfje hebt. Gefeliciteerd (en ja, je bent dit echt waard!) X

Ahh heel tof dat je die stap hebt gezet. Je foto’s zijn ook echt prachtig!

Ik denk dat je het voornamelijk wel aan jezelf te danken hebt, het werken doe je tenslotte zelf en jij maakt prachtige foto’s! Gefeliciteerd!

Wauw, wat gaaf!!! Gefeliciteerd :). Hoop dat ik zelf ook ooit dat punt mag bereiken
En wat een mooie bijbeltekst kreeg je mee zeg <3

Comment

CLOSE