MENU

What’s in my camera bag?

thumbnail-42

Aaaahh! Ja hoor, ik heb m’n allereerste filmpje opgenomen (en ik heb nog niemand hierover verteld!!)! Ik vond het best spannend om te doen, dus had ook een beetje moeite met de intro zoals je kan zien, hahah. Ik dacht dat het sneller zou gaan om een video op te nemen dan foto’s te maken en aangezien ik druk bezig ben met m’n scriptie, leek me dat wel handig. Uiteindelijk kostte het me denk ik even veel tijd, maar oke… ;)
Ik laat vandaag zien wat ik meeneem in mijn cameratas als ik naar een fotoshoot ga. Ik beantwoord daarmee ook de 2 meeste gestelde vragen op m’n blog en Instagram: Welke camera en welke lenzen gebruik je?

Poee, dat viel niet mee. Respect voor alle vloggers die dit gewoon dagelijks doen!
Abonneer je op m’n kanaal als je dat nog niet had gedaan en laat me vooral weten wat je ervan vond. Ik weet nog niet of ik nog meer filmpjes durf te maken, hahah, maar ik hoor graag jullie mening. Bedankt voor het kijken in ieder geval!

x Joos

Follow

comments

Alleen die tas is al supermooi <3 Alles is zo georganiseerd. Lijkt me echt handig.

Hey, super leuke video! Niet te lang en lekker spontaan. En ik ben vreselijk jaloers op je lens! Zelf gebruik ik eigenlijk altijd een 35 mm lens en dat is echt mijn grootste favoriet :) Liefs

Dankjewel, leuk om te horen! Hahah, ja ik ben ook fan van de 35mm hoor! X

Heel leuk om een keer een filmpje te zien! Ik ben nogsteeds verliefd en elke keer ook weer verbaasd over de manier waarop jij je foto’s maakt. Prachtig <3!

Wat is het een super leuke filmpje meid.
Wauw wat handig dat je dat allemaal mee hebt als je een schoot doet.

Heel leuk om ook een keer een filmpje te zien! Ik zou zeker doorgaan met filmpjes maken :) Misschien is het een leuk idee om ok een keer te filmen hoe het er bij zo’n shoot aan toe gaat?(Als je dat zelf ook leuk vind natuurlijk haha)

Yayy! Ja, leuk idee inderdaad! Ga ik zeker eens doen :)

Je doet het heel goed! Leuke tas ook!

Je maakt super leuke filmpjes, je moet er zeker mee doorgaan meid!

Handig zeg, die speciale indeling in je tas!
Ik vind dat het een leuke video is geworden :D

Jaa, vind de tas echt heel fijn zo! Dankjewel, leuk om te horen! X

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE