MENU

VLOG: Fashion show fotograferen

Video

January 27, 2017

Zoals je ziet: Ein-de-lijk heb ik weer een video geupload! Ik neem jullie mee naar de fashion show van Sabine Staartjes, waar je afgelopen zondag al wat foto’s van kon zien.

Ik had tijdens de show echt geen tijd om ook nog te vloggen, maar ik had achteraf gezien wel wat meer kunnen vertellen over de ervaring zelf. Ik vond het echt super leuk weer, heb leuke mensen ontmoet, vooral met Bete, een medefotograaf heb ik goed kunnen praten en veel gelachen. Het fotograferen ging niet overal even goed. Het was best donker tijdens de show en de andere fotografen (er kwamen er opeens een aantal bij) gingen flitsen, dus ik heb op goed geluk maar wat geklikt. Als ik net klikte wanneer zij flitsten, zouden de foto’s er raar uitzien, maar ik heb gelukkig redelijk ertussen kunnen fotograferen. Verder heb ik veel te danken aan mijn goede camera en Lightroom. Daardoor heb ik de foto’s nog wel toonbaar kunnen maken ?.

Vandaag en morgen ben ik weer bij fashion shows aan het fotograferen, namelijk bij Fashion Week. Ik ben weer van plan om te vloggen. Mocht je dat leuk vinden, doe even een duimpje omhoog en abonneer je op mijn kanaal! Waardeer ik heeeel erg. Dankjewel!! ????

Comments

Super leuke vlog heb je gemaakt! Echt heel leuk om naar te kijken.

Aww, dankjewel!! Super om te horen!

Super leuk dat je bent gaan vloggen! Leuk om zo even mee te kijken. Heel tof dat je mocht fotograferen bij de show <3. En nog meer op de planning hebt. Alvast heel veel plezier en succes! Ik ben geabonneerd op je kanaal trouwens :)!

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt en toffe kleding zeg, ik vind het een prima video liefs en zeker vaker doen! fijne week verder

Dankjewel!! Fijn weekend!

Suuuuupermooie foto’s heb je gemaakt & wat een toffe kleding van Sabine! Lekker vlogje hoor ;) Vaker doen!

Ahh dankjewel!!! Ik hoop het zeker vaker te gaan doen :D

Comment

CLOSE