MENU

Video: Madeira fotoreis

Eindelijk is hij af, de Madeira video! In deze video neem ik jullie mee op reis door Madeira. Ik heb op Madeira een week lang een fotografiereis gemaakt samen met andere fotografen. In de video zie je naar welke plaatsen we zijn geweest en krijg je een impressie van de reis.

? en abonneer voor meer video’s!

comments

De foto’s zijn prachtig en de videofilm is leuk. Eerder had je een video geüpload over wat je meenam. Heb je daar nog spullen gemist of beter niet had meegenomen?

Dankjewel! Ik heb eigenlijk alleen de 20mm lens gebruikt, dus wat lenzen ‘teveel’ meegenomen. Verder wel alles gebruikt en niet echt wat gemist!

Oooh ZO VET! Wat is de video tof geworden zeg. Geeft echt een goede indruk van Madeira. Ik zou er ook wel naar toe willen! Al is het inderdaad alleen maar om van die gave plekken te spotten en foto’s te maken. :D Met welke camera heb je trouwens gefilmd? Mooie beelden joh!

Met de Canon G7X Mark II!

Dat katje in hotel Estalagem Do Vale! Cute <3 Alles ziet er zo mooi uit op Madeira! Zeker de waterval bij Levada do Rei, een ideale fotografieplek lijkt me :-)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE