MENU

Video – Behind the scenes: Number 4

Een tijdje terug liet ik wat behind the scenes beelden zien van een fotoshoot. Nu heb ik de video ervan af en kan ik hem eindelijk laten zien! De officiële filmpjes zijn ook af en heb je misschien op m’n Instagram al voorbij zien komen. Ik ga er misschien nog een langere versie van maken en hem op YouTube plaatsen. Laat me weten wat jullie ervan vinden en of jullie meer video’s willen zien!

Model: Daisy May @ De Boekers
Fotografie: Riemkje Poortinga
Styling: Angelique van Duijvenbode
Haar & make up: Lisa-maria Uyterlinde
Video: José Chan

comments

Wat een super filmpje! De shoot zelf zag er ook heel gaaf uit :)

Heel gaaf om te zien! Xxx

hele leuke vrolijke video :)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE