MENU

Verjaardag vieren!

Weekly details

March 27, 2017

Korket Loket, Yoghurt Barn, Den Haag

Afgelopen week heb ik super veel ongezond gegeten. Het begon op zondag bij Het Kroket Loket in Den Haag. Ik had de truffel bospaddenstoel kroket, mijn vriend de peking eend kroket. Ze waren allebei lekker, maar wij vonden de truffel kroket het lekkerst! Daarna aten we bij de Yoghurt Barn. Ik had de yoghurt deze keer zelf samengesteld, maar hij was veeeels te zoet. Ik had Tony’s Chocolonely (caramel sea salt), caramelsaus, bastogne en witte chocola. Ja.. what was I thinking..

‘s Avonds gingen we barbecueën nog voor mijn vriend’s verjaardag en die van zijn zwager. De volgende dag werd ik met keelpijn wakker van alle ongezonde dingen.

Maandag en dinsdag had ik super productieve dagen. Ik heb 10 looks ge-edit van verschillende fotoshoots. Ik had mezelf voorgenomen om van 9 tot 5 te werken en daarna gewoon echt vrij te nemen en dat hielp me wel om gefocust te werken. ‘s Avonds deed ik ook echt niks meer behalve series kijken en online shoppen.

Dreamkey design, Polette, Diana F, lomography

Woensdag ging ik naar Amsterdam voor een afspraak bij Lomography. Ik ga hun Diana F+ camera testen op mijn fotografiereis op Madeira. Ook ging ik langs Polette om wat zonnebrillen te passen voor mijn reis. Eenmaal in de buurt moest ik ook weer een handroll eten bij meneer Temaki bij de Foodhallen.

Ik had dinsdag bij Dreamkey Design een acryl klembord besteld en die was woensdag al aangekomen. Ik was hier al super lang naar op zoek dus ben er heel blij mee!

Full Moon City, Den Haag

Donderdag was ik jarig! Ik had gewoon een normaal kantoordagje, maar ging wel gezellig uit eten met familie ‘s avonds.

Pokebowl, Rotterdam, Nachos, Taco Mundo

Vrijdag was een vriendin jarig en haar vriend had een surprise party voor haar gepland. Mijn vriend en ik gingen vooraf langs de Pokébowl in Rotterdam en we hadden ook trek in nacho’s, dus hebben we dat ook maar gehaald bij Taco Mundo. Daarna door naar het feestje. De surprise was geslaagd. M’n vriendin had echt niks door en was super verrast.

McDonalds Apple Pie

Zaterdag ging ik naar Groningen om een hotel te bezoeken waar we dit jaar 2 kampen houden met de kerk. Het was een super lange rit heen en terug. We hebben in totaal 5 uur in de auto gezeten. Tussendoor zijn we nog langs de McDonalds geweest om te eten. Eenmaal thuis was ik super moe maar moest ik nog de laatste dingetjes editen voor de vlog van Annic en Sanny. Ik ben nu op zoek naar een goede laptop voor dit soort gevallen, waar ik eigenlijk m’n tijd kan gebruiken om te editen. De laptop moet het renderen alleen wel aankunnen en niet alle laptops zijn daar even goed in. Even goed research doen dus.

Deze week staat er niet veel op de planning, alleen een paar bloggershoots. Misschien tijd om wat vooruit te werken voor m’n blog.

Comments

Alsnog gefeliciteerd ! Vandaag staat verjaardag vieren bij mij op de planning.

Leuk om te zien! En lekker ongezond eten zo af en toe hihi

No joke, je was echt jarig. Happy birthday! Ik ga gauw die spuitbus halen. ?

Lekkol ongezond, love it! Heerlijk om ‘s avonds gewoon te chillen he!

Comment

CLOSE