MENU

fine art wedding photographer

WEDDING PHOTOGRAPHY

It is an honor for me to experience your wedding up close as a photographer: every moment, big or small, the nerves, the laughter, the tears. I see everything through the lens of my camera and on your special day I experience and enjoy it together with you.

WITH ME ON YOUR WEDDING DAY...

...you'll have someone who is detail-oriented, dedicated and easygoing. I find it important to capture your wedding day in the most beautiful way possible. I will guide you throughout the photoshoot, family portraits and the rest of the day to make sure we get the best out of every moment.

I shoot weddings both digitally and on film. I fell in love with film photography because of the amazing look and feel. It gives the photos a timeless, luminous and romantic look. It also helps me to slow down when I photograph and make every shot count.

The result? Photos that are romantic, elegant, modern and chic.

I.
Suzanne & Fulco

Al vanaf ons eerste kennismakingsgesprek thuis vonden wij José een heel prettig persoon om als trouwfotograaf te hebben. Ze gaf duidelijk aan wat haar stijl was en wat ze kon bieden, maar luisterde ook heel goed naar onze wensen. De communicatie met José was altijd heel prettig en duidelijk.

Maar het allerfijnste is hoe José te werk gaat op de dag zelf. Ze geeft duidelijke aanwijzingen, maakt werkelijk geweldige foto's waarbij ze alle emoties heel treffend weet vast te leggen, en dat terwijl ze rustig is en je soms bijna niet doorhebt dat ze er is (in de goede zin van het woord).

Wij zijn ontzettend blij met onze foto's en krijgen hierop ook veel positieve reacties van anderen. Heb je nog een fotograaf nodig voor je bruiloft en zoek je iemand met een lichte stijl die heel goed is in het vastleggen van bijzonderen en emotionele momenten? Kies dan José, je zult er geen spijt van krijgen!!

01
03
II.
Nathalie & Kris

Als je van mooie lichte fotografie houdt, huur dan José in als trouwfotograaf. José is de gehele dag op onze trouwdag aanwezig geweest en ze heeft echt prachtige foto's gemaakt. Van tevoren zijn wij bij haar thuis geweest voor een kennismakingsgesprekje. Dat was erg fijn, zo wisten wij dat er een klik was en wat wij van elkaar konden verwachten. Op de dag zelf gaf José goed aan hoe wij moesten gaan staan, wat ik zelf als erg prettig heb ervaren. Wij zijn heel erg tevreden en raden José aan iedereen aan.

02
03
III.
Steffi & Michael

We zijn zeer tevreden met de kwaliteit van de foto's maar ook met de aanlevering en vormgeving! Wij zijn tevreden met de leuke samenwerking en het resultaat van de foto's. Communicatie was vlot en professioneel. Het voelde vertrouwd en het was fijn dat José meteen al een bepaald beeld in gedachten had tijdens het fotograferen. We zaten op één lijn qua stijl, details etc. Happy!

03
03

INVESTMENT

Every wedding is unique and I would love to hear about yours. That is why I would love to meet up and discuss your planning and wishes. After our meeting I will make a custom offer for you. Feel free to ask for my brochure for more information!

WEDDING

Starting at €1500,-

– starting at 6 hours of photography
– in-person or Skype consultation meeting
– sneak preview
– digital photos in high resolution
– personal online gallery
– photo album

DESTINATION WEDDING

Starting at €2500,-

– starting at 6 hours of photography
– in-person or Skype consultation meeting
– sneak preview
– digital photos in high resolution
– personal online gallery
– photo album
– includes travel fees

ENGAGEMENT

Starting at €450,-

– starting at 2 hours of photography
– multiple locations of your choice
– outfit change possible
– digital photos in high resolution
– personal online gallery

CLOSE