MENU

Testfoto’s met m’n nieuwe camera!

Behind the Scenes

July 25, 2016

Flowers06

Flowers07

Flowers08

Flowers09

Flowers10

Flowers11

Flowers12

Flowers01

Flowers02

Ik ben vrijdag terug gekomen van Rome, maar heb nog geen tijd gehad om de foto’s op m’n computer te zetten. We hebben namelijk veel familie in huis nu en sinds deze week ben ik weer weg voor een weekje kamp in Duitsland. Druk dus! Toch wilde ik alvast super leuk nieuws delen, namelijk dat ik een nieuwe camera heb! Met familie uit Hong Kong kwam ook mijn nieuwe camera: de Nikon D810. Vrijdagavond heb ik ‘m meteen uitgeprobeerd. We gingen met z’n allen naar het park om foto’s te maken (en Pokémons te vangen). Ik maakte foto’s van familieleden en van bloemen. Ik denk niet dat iedereen op m’n blog wil, dus hierbij alleen de foto’s van bloemen ;). De lens die ik gebruikte was de 85mm f1.4, echt een mooie combi met deze camera! Ik ben super blij met m’n camera en kan niet wachten om ‘m te testen met modellen en outfitshoots en andere lenzen. Het is een full-frame camera, hij is zwaarder dan m’n vorige, maar ligt lekkerder in de hand. En hij is super scherp! Het is nog wel even wennen qua knopjes en het gewicht en ik moet zeker de handleiding goed doornemen voordat ik belangrijke klussen ermee ga doen, maar ik ben heel benieuwd wat het doet met de foto’s. We gaan het zien!

(Ik kreeg tijdens m’n reis in Rome opeens allemaal spam comments. Deze worden normaal altijd gefilterd door de plugin Akismet. Door gebrek aan tijd en internet om uit te zoeken wat er aan de hand was, heb ik de comments nu zo ingesteld dat ik alle comments eerst moet goedkeuren. Dit is hopelijk een tijdelijke oplossing voor nu.)

Comments

Super leuk, veel plezier met je nieuwe camera, de eerste foto’s zijn al prachtig!

Wauw zo nice!! Even mee oefenen en dan knallen :)) Xx

Gaaaaaf zeg, en die kwaliteit!<3 85 mm 1.4 is ook echt een droomlens haha, wauw! X

Wat ontzettend gaaf dat je een nieuwe camera hebt, Nikon is ook zo fijn! Ik wil ook nog heel graag de 85 mm 1.4 lens, maar moet weer even verder sparen. Ik heb eind vorig jaar ook een nieuwe camera gekocht, dus doe nu even rustig aan, haha.

Ben benieuwd naar alle toekomstige foto’s! Ook die van Rome. Dat Akismet af en toe ineens stopt, daar heb ik ook last van. Pas dan merk je hoeveel het scheelt!

Zo mooi deze foto’s! Veel plezier van je nieuwe camera :)

wauw de kwaliteit is super zeg ik wou dat ik ook wat beter kon omgaan met mijn canon 60D

Wohow, wat een prachtige foto’s! Je nieuwe camera klinkt echt heel goed zeg en dan in combinatie met die lens, heel tof. Ik kan me wel voorstellen dat het wel wennen is, zeker qua gewicht, maar volgens mij went dat snel genoeg en wil je straks niet meer anders. Liefs!

Wow, nicee! Ze zien er heel mooi uit en die lens lijkt me ook geweldig.

Echt mooie foto’s zeg ik ben ook benieuwd naar je komende foto’s wel naar van die spamcomments zeg!

Leuk om allemaal van dit soort testfoto’s te maken als je net een nieuwe camera hebt, dat heb ik nu dus ook met mijn nieuwe lens!

Comment

CLOSE