MENU

Naar de tentoonstelling van Givenchy en Audrey Hepburn

The Hoxton hotel Amsterdam
Maandag had ik een afspraak met Emilie en Mandy bij The Hoxton om te brainstormen over nieuwe ideeën voor het komend jaar. Ik ben er namelijk over aan het nadenken om workshops te gaan geven. Wat voor workshops het precies worden ben ik nog aan het uitzoeken, dus ik ga er nog niet teveel over verklappen. Het was gezellig en ik had weer hele goede input gekregen om mee aan de slag te gaan.
Fotoshoot Mevr Yan
Dinsdagochtend heel vroeg had ik een fotoshoot met mijn nicht Wendy. Zij is net begonnen met een blog over de Aziatische keuken en daarvoor had ze wat portretfoto’s nodig. Binnenkort is de officiële lancering. Super leuk! Je kan haar blog alvast hier vinden.

‘s Middags had ik een afspraak met een heel leuk koppel om te bespreken hoe en wat als ik de fotograaf word voor hun bruiloft. Ik neem bij zo’n afspraak altijd mijn iPad mee om mijn portfolio te laten zien en ook een flyer met mijn tarieven. Ik wil nog een voorbeeld-album laten drukken om daarin de foto’s te laten zien en ook als voorbeeld van hoe een trouwalbum eruit komt te zien, maar dat komt later nog wel.
Audrey Hepburn, Givenchy, Gemeentemuseum Den Haag
Woensdag was een hele chille dag. Ik ging naar mijn boekhouder waar ik goed ben geïnformeerd over m’n boekhouding. Daarna ben ik gaan stemmen bij het Gemeentemuseum in Den Haag. Daar kon je met je stempas ook gratis het museum in en de tentoonstellingen bekijken. Ik was heel blij dat ik eindelijk naar de tentoonstelling ‘To Audrey with Love’ met de jurken van Givenchy voor Audrey Hepburn kon. Zó mooi allemaal. Ik ben dol op Audrey Hepburn en de jurken van Givenchy zijn echt too die for.
South of Houston
Donderdag was mijn vriend jarig en gingen we ‘s avonds uit eten bij South of Houston in Den Haag. We aten een truffelrisotto vooraf. Ik had de hamburger met bacon en kaas en mijn vriend had de entrecote. Heel lekker en we zaten daarna te vol voor een toetje, hahah.

Fotoshoot Jill, Tech in Heels, Romy, Vaker Vrolijk

Vrijdag had ik een leuke dag met 2 shoots. De eerste was met Jill voor haar blog dat bijna een jaar bestaat. De tweede was een outfitshoot met Romy. We hebben 2 outfits geshoot en tussendoor hebben we ons opgewarmd bij PiM op de Wagenstraat ☕.

comments

Leuk en bedankt dat je mijn food blog mevryan.com in je blog vermeldt. De foto’s zijn mooi geworden. Ik ben er erg blij mee. Wat bof ik met je.

Klinkt als een fijne week!

Dat klinkt als een heerlijke week! Wat gaaf dat je met je stemkaart ook meteen toegang kreeg tot het museum. Ik vond het een geslaagde middag vrijdag! :)

Klinkt als een fijn weekje! Ben benieuwd naar het resultaat van de shoots. :)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE