MENU

Swan Market in Den Haag

Personal

June 8, 2015

ravioli-lineup

make-pizza

Swan-market-pizzamaker

ravioli

swan-market-pizza

Swan-market-music

Swan-Market-Tim-Akkerman

various-fudge

Swan-market-fudge

fudge

raspberry-cheesecake-fudge

cupcakes

swan-market-cupcakes

brownies

Swan Market is een lifestyle markt waar je van alles kan kopen. Mode, interieur, kunst, vintage, sieraden en accessoires en je kan er ook lekker eten (foodtrucks!). Het is niet zoals je misschien zou verwachten een typische markt met tweedehands, vintage spullen of rommel. Nee, je vindt hier juist veel creatieve ondernemers met super leuke spulletjes. Ik werd echt verliefd op alle leuke totebags, notitieboekjes en design spulletjes. De sieraden waren ook erg hip. De spullen waren niet altijd goedkoop, juist omdat ze zo uniek zijn en soms handgemaakt. Ik kwam er eigenlijk alleen om te eten (handgemaakte speltpizza en ravioli met truffel, yummy!), dus was echt super verbaasd dat er zoveel leuke dingen te koop waren. Ook leuk was dat Tim Akkerman van Di-Rect ging optreden.

Eén standje sprong er voor mij echt tussenuit. Ik heb er helaas geen foto’s van gemaakt, dus ik heb het even online opgezocht. Bij dat kraampje werden kettingen verkocht van Naked Design, ontworpen door Marloes Duyker. Het zijn kettingen met verschillende Nederlandse uitroepen en aanspreekvormen. Ik heb daar echt hardop staan lachen om alle grappige, droge teksten. Mijn favoriet is denk ik die van Dikke Doei, haha. De kettingen kan je online kopen in haar online shop: Naked Design.

xJoos

Comments

Wat ziet dat er leuk uit! Is dit een jaarlijks iets? Want dan wil ik er volgend jaar ook heen, haha! Die kettingen zijn inderdaad heel leuk en ik krijg honger van die cupcakes x

Gisteren stonden ze in Rotterdam, 14 juni staan ze in Utrecht en 21 juni staan ze weer in Den Haag. Het is volgens mij maandelijks en bijna het hele jaar door! Je kan hun het beste op Facebook even opzoeken. X

Comment

CLOSE