MENU

Styled shoot: Natasha & Tim

Als fotograaf probeer ik me continu te ontwikkelen bij elke shoot die ik doe. Deze shoot was een zogenaamde ‘styled’ bruiloftsshoot, wat betekent dat er een heel team aan trouwleveranciers meewerkt aan een fotoshoot, met als resultaat foto’s die iedereen voor zijn/haar portfolio kan gebruiken. Deze shoot was een onderdeel van een workshop van Melanie en Emma. Ik heb de workshop niet gevolgd, maar heb wel de styled shoot gedaan, waar ik uiteindelijk ook veel aan heb gehad. Super blij met het resultaat!

Concept & design: Pure liefde fotografie & Emma van der Schelde | Styling: Feline styling| Hair & makeup: Dashup beauty| Floral design: Ninja floraldesign| Stationery: Lalettre kalligrafie| Cake: Majesteit taart | Dress: Ieks bridal| Suit: Pakkend| Jewellery: Bobini Roots | Models: Natasha en Tim|

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE