MENU

Stoppen met fotografie? + nieuw haar!

Personal

September 28, 2016

Joos

Even een persoonlijke update vandaag, want er gaat wat veranderen de komende tijd… ik heb namelijk werk gevonden! En niet 1 maar 2 banen! In de paar maanden sinds m’n afstuderen heb ik gewerkt als fotograaf en video editor, maar laatst werd ik benaderd door een architectenbureau, of ik niet bij hen wilde komen werken aan hun PR & Communicatie. Dat is waar ik voor heb gestudeerd en ook waar ik op ben afgestudeerd, dus ja, het zou eigenlijk zonde zijn als ik hen kan helpen maar het niet deed. Ik heb dus ja gezegd en ga daar werken! En niet kort nadat ik ja had gezegd, heeft een ander architectenbureau mij gevraagd om ook bij hen te komen werken aan hun PR & Communicatie. Ik heb er goed over nagedacht, maar vind het leuk en uitdagend werk, dus daar heb ik ook ja op gezegd! Eén bureau zit in Rotterdam en één in Amsterdam. Ik woon zelf in Den Haag en ben echt een stadsmens, dus vind het wel leuk om van alledrie de steden wat mee te krijgen zo. Het werk dat ik daar ga doen heeft te maken met het ontwikkelen van een communicatiebeleid en het uitvoeren van marketing, communicatie en PR werkzaamheden. Super leuk, dus ik heb er zin in! Wat ook goed uitkomt, is dat ik bij beide bureaus 1 dag per week ga werken, wat betekent dat ik daarnaast nog tijd vrijhoud voor m’n fotografie én voor het editen van vlogs. Naar mijn idee is dit DE perfecte combinatie, dus ik ben echt super blij. Ik ga dus niet stoppen met fotografie, maar heb wel 2 dagen minder in de week om te fotograferen en te bloggen, maar hopelijk wen ik snel aan het ritme waardoor ik het fotograferen en bloggen goed in mijn weekplanning kan passen.

En oja, gisteren ben ik naar mijn kapper geweest en heb ik m’n haar kort laten knippen! Ik was het lange haar zat. Als ik er naar keek kreeg ik al een ‘mehhh’-gevoel, omdat ‘t zo plat en futloos zat de laatste tijd. En nu er allemaal dingen gaan veranderen vond ik het ook tijd om m’n haar aan te pakken. Ik had lang stijl haar waarvan het achterste deel tot over het midden van m’n rug liep. Nu heb ik een soort van lange bob tot aan m’n schouders, met veel laagjes, dus veel volume en makkelijk om ‘messy’ te dragen. Op de foto heb ik het een beetje gekruld. Op m’n Instagram vind je een foto van als het stijl is. Ik ben er super blij mee! Echt veel leuker en vlotter dan m’n lange haar. Over 2 weken ga ik terug om het te laten verven. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

Trouwens, nu ik een persoonlijk stukje heb geplaatst zie je hieronder bij de gerelateerde posts ook oude persoonlijk posts voorbij komen. Die heb ik al een tijdje niet meer gezien omdat ik weinig persoonlijk blog de laatste tijd. Echt grappig om te zien hoe ik begon en ben veranderd in het bloggen in de afgelopen tijd (jaren alweer!)! Wel deel ik nu veel minder van m’n dagelijks leven dan voorheen. De voornaamste reden is dat ik vind dat er goeie foto’s bij een post moeten, maar ik geen zin heb om steeds m’n DSLR overal mee naar toe te slepen (want hij is groot en zwaar!). Misschien dat ik de Weekly Details wel weer tot leven roep.. Er is nu ook best veel veranderd in mijn omgeving, dus misschien wel leuk om te laten zien en anders leuk voor later voor mezelf om terug te lezen ?.

Follow

Comments

Gefeliciteerd en succes met je nieuwe banen! Echt heel erg leuk! Je haar vind ik ook supermooi zo. In wat voor kleur ga je het laten verven?

Dankjewel!! Ik weet nog niet wat voor kleur het precies wordt, in ieder geval iets bruins, maar het zal iets subtiels zijn, dus gewoon iets lichter dan wat ik nu heb.

Woohoo, twee banen maarliefst! Top, gefeliciteerd! Ben heel benieuwd hoe het je gaat bevallen. Wat is je haar trouwens ontzettend tof joh! Het staat je echt onwijs goed, écht. :D Lekker messy ja, haha.
Oh, en als je weer Weekly Details gaat delen dan zou ik dat heuuul leuk vinden. :)

heel gaaf! heel veel plezier toegewenst ook .
super leuk om zo’n nieuw begin te hebben , met zelfs twee nieuwe baantjes.
je haar is trouwens ook heel erg tof! staat je goed.

Heel tof Jose, veel plezier met de start van je nieuwe banen! :)

Ik schrok een beetje toen ik de titel las ;). Maar wat enorm leuk dat je 2 banen gevonden hebt! Gefeliciteerd!!
Kort haar staat je prachtig. Zelf vond ik je lange haar er niet futloos uit zien maar ik herken het gevoel wel.
Heel veel succes alvast met alle nieuwe dingen, you go! (en vergeet niet ervan te genieten)

Ik vind je haar zoooo leuk! En super je nieuwe banen! X

Ah súper veel succes en ik vind het heel leuk voor je. Liefs

Woohoo gefeliciteerd José!! :D

Wat tof zeg, twee banen, groot gelijk dat je ja hebt gezegd! En zo heb je ook nog tijd over voor je blog en fotografie, perfect eigenlijk haha. Je nieuwe haar is zo mooi!<3

Het staat je super goed! heel erg tof

Oh wat super tof dat er zomaar twee bureaus naar je toe komen! Heel veel plezier en succes met je nieuwe jobs :-)

Wauw, wat goed zeg dat je nu ineens twee banen erbij hebt! Qua planning zal het even wennen worden, maar ik weet zeker dat het uiteindelijk goed uitkomt en samengaat. Ik vind je haar trouwens ook heel erg leuk staan!

Gefeliciteerd met de banen! Leuke uitdagingen :) Je nieuwe kapsel vind ik erg leuk, stijl en krullerig, staat lekker vlot :)

Gefeliciteerd met je twee banen! Hartstikke leuk!

Comment

CLOSE