MENU

Stagiaire én nieuw kantoor!

Personal

July 10, 2017

lifestyle fotoshoot cafe laptop

Ik plaats de laatste tijd geen weekoverzichten meer omdat ik eenmaal uit het ritme van elke week foto’s maken, een overzicht maken en posten, er toch weer moeilijk in kom. Ik ben video’s op Instastory ook heel erg leuk gaan vinden en daar zul je dus misschien vaker mini updates krijgen van wat ik doe in een week dan hier in foto’s. Toch wilde ik wel even een update schrijven hier van wat er achter de schermen allemaal speelt op dit moment (want het is zoveel!!).

Vorige week heb ik besloten om een stagiaire aan te nemen, een fotografiestudent. Zij komt vanaf het nieuwe schooljaar fulltime bij mij stage lopen voor een half jaar. Dit is voor mij een grote stap, omdat ik voor mijn gevoel nog helemaal niet lang bezig ben met mijn bedrijf (nu net 1 jaar) en ik alles tot nu toe vooral zelf heb gedaan. Om dan taken te gaan delegeren vind ik toch wel spannend, maar het lijkt me ook heel fijn om een extra paar handen én ogen te hebben.

In mijn slaapkamer thuis kunnen we niet met z’n tweeën werken, dus ben ik ook meteen op zoek gegaan naar een werkruimte om te huren. Na wat rond te hebben gezocht heb ik besloten om in het huis van mijn vriend te gaan werken. Daar zou de zolder toch al ons kantoor worden. Nu is het proces alleen vervroegd en zijn we druk bezig met het voorbereiden van de zolder. Ik heb natuurlijk veel gepind op Pinterest en rond gekeken in interieurwinkels (online) om te kijken hoe ik de inrichting wil. Het is nu nog wachten op het behangen van de muren en het leggen van een nieuwe vloer en daarna kan ik aan de slag.

Verder zijn we achter de schermen ook bezig met een nieuw logo. Iris van Crush Creatie ontwerpt het en ik vind het super moeilijk om te kiezen voor een ontwerp, maar we komen er wel!

Aankomende week is Amsterdam Fashion Week waar ik voor 2 designers ga fotograferen backstage en frontstage. Daar heb ik super veel zin in!

Verder is het overduidelijk wedding season en ook nog eens (bijna) zomer, dus de drukte van het organiseren van kampen van de kerk komt er nu ook nog bij. Eind juli help ik mee met het kinderprogramma van een familiekamp, de week erna help ik mee bij het jongerenkamp.

Druk dus, maar allemaal leuke dingen!

Comments

Drukke tijden, maar wel allemaal leuk. Ik wens je veel succes en plezier met alles wat je doet!

Wauw, wat een spannende dingen allemaal. Ik wens jou heel veel succes én plezier met het begeleiden van een stagiaire. En ik wens jouw toekomstige stagiaire natuurlijk heel veel succes met de (ongetwijfeld) super leuke stage die ze bij jou gaat hebben. :)

Wat leuk dat je nu een stagiaire hebt. Ik ben ook erg benieuwd naar je kantoor en nieuwe logo!

Ahh wat tof zeg, een eigen stagiaire! En superleuk dat je een kantoortje ‘krijgt’, ben benieuwd hoe het eruit gaat zien! Ben je meteen ook even gaan volgen op Pinterest, heerlijke borden heb je!

xx Alex

Wat een spannende stappen allemaal, maar wel heel erg gaaf! Ik ben benieuwd naar je nieuwe kantoor.

Alleen maar toffe dingen zo! Ik vind trouwens die filmpjes die je op Insta stories plaatst echt zo leuk <3 Die mini-vlogjes. Echt heel tof! En ik ben benieuwd naar je kantoor, ga je foto's posten als 'ie af is? :)

Oeh leuk om te horen over de instastories! Ga ik zeker doen!

Wat spannend dat je een stagiaire krijgt! Ik kan me voorstellen dat je heel benieuwd bent wat dit allemaal zal doen voor je bedrijfje. Succes met het inrichten van je nieuwe kantoor! Malou x

Comment

CLOSE