MENU

Sneak peek – Melvin & Jessica

Photoshoots

May 5, 2016

Love photography: Melvin & Jessica, photo by José Chan

Eind maart mocht ik een super mooie bruiloft fotograferen en filmen. Het was de 3e bruiloft waar ik was als foto/videograaf (ondertussen heb ik alweer m’n 4e gehad).

De foto’s van de bruiloft komen morgen online, maar ik zal daar geen tekst bij zetten, dus vandaar even een sneak peek met wat tekst om uit te leggen hoe de dag eruit zag en hoe alles ging. De video moet ik nog editen,

De dag begon bij de bruid thuis, waar de bruidegom de bruid kwam ophalen na wat deurspellen.

Deurspellen

Na een theeceremonie met de ouders van de bruid, een chinese traditie, gingen we door naar de kerk waar de ceremonie plaatsvond.

Kerkceremonie

De ceremonie was heel mooi en na de ceremonie vond op dezelfde locatie de receptie plaats. Daarna gingen we door naar de fotoshoot locatie. Dat was buiten in een park.

Fotoshoot

Het was die dag trouwens best wel koud nog, dus heel lang bleven we niet. Na de fotoshoot gingen we door naar de laatste locatie waar de dag werd afgesloten met een diner.

DSC07569

Voor mij was het een super goede ervaring om te oefenen en mee te kijken hoe het gaat als foto- en videograaf. Ik was niet de hoofdfoto- of videograaf, maar kon wel meekijken met hoe zij het deden. Daar leerde ik al super veel van en zelf had ik daardoor geen druk om geen fouten te mogen maken. Ik filmde met een Nikon D5200 op een monopod, wisselde af met lenzen (35mm en 70-200mm) en maakte tussendoor foto’s met een Sony RX1R. Omdat ik foto en film tegelijk deed heb ik niet van alles foto’s gemaakt of alles gefilmd. Soms concentreerde ik me op de foto’s en soms op de video.

De maandag erna was er ook een chinees banketdiner waar ik foto’s maakte, maar dat waren voornamelijk groepsfoto’s, dus die zal ik denk ik niet hier plaatsen. Misschien dat ik wat detailshots nog kan laten zien :-).

Morgen komen dus veel foto’s online van de bruiloft. Ik ben benieuwd hoe jullie ze vinden!

x Joos

Follow

Comments

Nice! Zet m op!

Ooh dit ziet er heel mooi uit! Ik ben heel benieuwd naar de video en de andere foto’s

Oh wat mooi! Ik vind vooral de eerste foto schitterend.

Oh wat een super leuke sneak-peak al! Ik ben echt benieuwd naar de rest van de foto’s! Vooral die bovenste is zo bijzonder!

Comment

CLOSE