MENU

Bloggershoot: Marlissa

roze muur Rotterdam roze muur Instagram Nederland roze muur Rotterdam InstagramJaaa, eindelijk een goeie roze muur in Nederland waar je toffe foto’s kan maken! Deze muur in Rotterdam heb je nu vast al overal voorbij zien komen op Instagram. Ik kan een goeie roze muur natuurlijk niet overslaan, dus móest hier wel een shoot doen. Aangezien ik weet dat deze muur regelmatig wordt overschilderd wilde ik dat wel op korte termijn doen, dus deed ik deze shoot met Marlissa eind oktober. Na m’n vakantie heb ik pas weer tijd gehad om ze te editen. Echt een leuke muur moet ik zeggen en ik hoop dat hij er nog lang blijft. Als je hier heen gaat kom je vast en zeker andere bloggers/Instagrammers tegen die hier outfitfoto’s maken. Hij is bij de Hofbogen / Mini Mall in Rotterdam, je komt er met de gele houten luchtbrug :).

comments

Echt Te leuke foto’s gewoon!

heel nice deze foto’s! geluk dat er nog geen blauwe strepen bij jou erover heen zaten haha.

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE