MENU

Rome in Instagrams

Rome in Instagrams

Rome in Instagrams

Het is inmiddels alweer 2 weken geleden dat ik in Rome was. Ik ging met m’n zus en nichtje uit Hong Kong. Het was er elke dag wel zo’n 33-36 graden, bloedheet! Het was er ook druk vergeleken met de vorige keer dat ik er was. Dat was 2 jaar geleden in november. Deze keer in hartje zomer was het er echt vol met toeristen. Het was wel echt een hele leuke reis. We hebben veel gelopen, zijn zo’n beetje naar alle bezienswaardigheden geweest en hebben er super lekker gegeten. Rome is echt één van m’n favoriete Europese steden!

Dit zijn foto’s van m’n (nieuwe) iPhone die ik ook op m’n Instagram heb geplaatst. Meer foto’s van Rome volgen nog!

comments

Ik zag inderdaad een hoop foto’s voorbij komen op Instagram. Zo mooi allemaal! Rome lijkt me echt prachtig!

Zo’n mooie stad! En dat blauwe autotje is zo leukuuuk.

Wat is Rome toch mooi! Super dat je zo’n leuke vakantie daar hebt gehad. De foto’s die je hebt gemaakt zijn echt heel mooi! Ik ga je gelijk even op Instagram volgen. :)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE