MENU

Citytrip 2016: Rome

ROME_14

ROME_21

ROME_12

ROME_10

Rome1

ROME_08

ROME_06

ROME_05

ROME_46

ROME_07

Rome

ROME_38

ROME_36

ROME_35

ROME_34

Rome12

ROME_33

ROME_32

ROME_31

ROME_30

ROME_28

ROME_27

ROME_25

ROME_24

ROME_23

Als ik mocht kiezen om ergens in het buitenland te wonen, zou ik sowieso in Rome willen wonen, want hoe mooi is Rome!! Vandaar ook zoveel foto’s. De straten, de architectuur, het weer, het eten, de mensen.. Het was echt genieten in Rome. Zijn jullie er wel eens geweest?
M’n voeten waren wel echt moe na de eerste dag al, want we deden bijna alles te voet. We hebben bijna alle bezienswaardigheden bezocht. De Spaanse trappen waren helaas dicht voor onderhoud. Verder wil ik ooit nog eens naar Villa d’Este met alle fonteinen. Wie herinnert zich de scène van Lizzie McGuire the Movie waar ze daar langs de fonteinen loopt?? Zo mooi!
We hebben in Rome ook super lekker gegeten. We aten elke dag ijs, want er waren super goede ijstentjes met heel veel keus aan smaken. Ik heb volgens mij ook elke dag pasta gegeten, want dat is daar ook super lekker. Truffelpasta en truffelrisotto waren m’n favoriet!

Wanneer jullie dit lezen, ben ik onderweg van Praag naar Nederland. Ik heb daar m’n nieuwe camera mee naar toe genomen. Hopelijk heb ik wat goede foto’s om te laten zien volgende week. Volgende week ben ik in Londen en de week erop in Parijs. Zijn jullie ook op vakantie geweest of gaan jullie nog ergens heen?

comments

oh wauw, wat ziet Rome er geweldig uit ! ik ben nog nooit echt in Italie geweest maar ik verlang zo erg naar dat land bij dit soort foto’s
xx Ish

Jaaaaa, Lizzie McGuire! Daarom ben ik ook geïnteresseerd in die fontein waar ze die jongen ontmoet ? hopelijk volgend jaar naar Rome toe. Ziet er tof uit! Super enthousiast nu

In een woord: prachtig♥♥ Xxx

Oohh wat is Rome mooi! Ik ben er helaas nog nooit geweest maar wil hier snel een keer verandering inbrengen. Gaaf dat je zoveel reist!<3

Prachtige foto’s en ben het helemaal met je eens, niet persé Rome maar ik zou zo in Italië willen wonen!

Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik ben nog nooit in Rome geweest, maar als ik dit zo allemaal zie wil ik er zeker weten ook een keertje naartoe :)

Rome is echt zo’n geweldige stad! Prachtige foto’s heb je gemaakt. Ik ben al op vakantie geweest, naar Spanje. Ook erg mooi :)

Wauw mooie foto’s! Ik wil ook nog een keer naar Rome, ben echt gek op de steden in Italië! Ik ga helaas nergens naar op vakantie, hopelijk volgend jaar wel :)

Wauw, wat mooi ♡. Rome ziet er prachtig uit en jij hebt dat zo mooi vast kunnen leggen. Ik ben nu al benieuwd naar de foto’s uit Praag, Londen en Parijs ;). Zelf ga ik naar Roemenië eind van de week.

Leave a comment

CLOSE