MENU

Rollende Keukens

Weekly details

May 29, 2017

Afgelopen week had ik meerdere shoots, toevallig allemaal in Den Haag. Verder heb ik een lang weekend gehad door Hemelvaart. Allemaal leuke dingen gedaan!
Zondag had ik een shoot met Jill voor haar blog bij dé roze muur van Den Haag. Hier had ik een keer eerder geshoot met Romy. Mijn vriend en ik aten vooraf bij Club Vers. We hadden eigenlijk een sandwich met kip, avocado en ei besteld, maar kregen in plaats daarvan de avocado toast met bieslook en limoen. Beetje jammer en het was ook niet bijzonder lekker.Dinsdag had ik een videoshoot bij Ikhazy hair. Het filmen vond ik super leuk om te doen en het team was ook gezellig. Bij het maken van video’s kijk ik alleen wel tegen het editen op. Gek eigenlijk, want ik edit elke week vlogs. Maar bij video’s die ik zelf film ben ik veel kritischer en gaat het echt om mooie beelden, terwijl het bij een vlog vooral gaat om een verhaal. Ook schiet ik bepaalde shots meerdere keren en dat geeft alleen maar meer werk.
Woensdag had ik een shoot met Naomi bij de Cortenaer. Zij had mij eerder geholpen met de SEO van m’n blog en nu was het aan mij de beurt om wat foto’s te maken van haar. De Cortenaer is echt een fijne plek om foto’s te maken. Veel daglicht, een grote open ruimte en het is er redelijk rustig.
Vrijdag ging ik met een groep meiden naar Rollende Keukens in Amsterdam. Ik vond het wat teleurstellend vergeleken met voorgaande jaren. Ik miste ook The Beef Chief met de lekkerste burgers. Desalniettemin hebben we wel genoten van het lekkere eten en drinken en van het mooie weer. Daarna zijn we nog de stad in gegaan en hebben we een drankje gedaan bij Blue in de Kalvertoren.

Zaterdag was een chill dagje: dimsum in de middag en spelletjesavond met vrienden!

Comments
Comment

CLOSE