MENU

Review: Paperless Post

Reviews

June 9, 2017

Paperless Post, Thank you note

Als je een leuke manier zoekt om je klanten te bedanken weet ik er wel één, namelijk: een persoonlijk kaartje sturen! Ik krijg tegenwoordig maar heel weinig kaarten, maar elk jaar op m’n verjaardag krijg ik van 1 speciaal iemand een verjaardagskaart. Als ik haar kaart lees krijg ik vaak tranen in m’n ogen, omdat het zo hartverwarmend is dat ze de moeite heeft gedaan om een kaart uit te zoeken, soms zelfs zelf te maken, en er een persoonlijk bericht op te schrijven.

Om mijn klanten te bedanken stuur ik tegenwoordig soms ook een kaartje: na hun bruiloft om het koppel te bedanken en te laten weten dat de foto’s klaar zijn of na een andere shoot om gewoon mijn waardering te laten blijken. Kaarten geven toch net een specialer gevoel dan een mailtje of een appje. Nu ik een klantenbestand en netwerk heb opgebouwd ga ik ook zeker kaarten sturen rond Kerst en Nieuwjaar en als ik hun verjaardag weet op hun verjaardag. Dat is een goede manier om weer ‘top of mind’ te komen bij je klanten. Soms is het nét dat extra’tje waardoor je klant getriggerd wordt om weer bij je terug te komen of waardoor ze je aan raden aan anderen.

Paperless Post, Thank You notes

Nu heb ik een website gevonden waar ik SUPER enthousiast over ben, dus ik kon het niet laten om deze met jullie te delen. Ik gebruik namelijk Paperless Post om kaarten te sturen, eigenlijk vooral vanwege hun super mooie designs. Heel veel van hun designs zijn echt precies mijn smaak, passen bij mijn brand en zijn super Pinterest-worthy op zichzelf.

Om bij Paperless Post digitale kaarten te sturen moet je eerst coins kopen. Deze kan je dan gebruiken om de kaarten mee te ontwerpen en te versturen. Je hebt keuze tussen heel veel verschillende ontwerpen en van daaruit kan je aan de slag met het personaliseren ervan. Je kan de achtergrond veranderen van de kaart, de kleur van de envelop, lettertype van het bericht, etc. Een fijne optie is ook om je logo toe te voegen.

Paperless Post, starry background

Naast bedankkaartjes kan je nog véél meer soorten kaarten en uitnodigingen sturen met Paperless Post. Ik zou zelfs bijna een spontaan feestje willen geven alleen maar om zulke mooie uitnodigingen te kunnen sturen. Ze hebben zelfs de mogelijkheid dat mensen direct een bericht terug sturen. Handig als een RSVP nodig is voor een evenement!

Wie zou jij een mooie kaart willen sturen? 

*Deze review is geschreven in samenwerking met Paperless Post. Gesponsord of niet: Ik schrijf alleen over producten/diensten waar ik achter sta en enthousiast over ben.

Comments

Wat een superleuk concept zeg! Heel leuk om mensen op deze manier een kaartje te sturen :)

Gezellige kaartjes! Heel leuk. Ik denk dat je klanten heel blij ermee zullen zijn :)

Wat een toffe kaartjes zeg!! En ik ben het helemaal met je eens: een kaartje is toch specialer dan een mailtje o.id.

Comment

CLOSE