MENU

Praag in Instagrams

Travel

August 12, 2016

Praag in Instagrams

Praag in Instagrams-2

Praag in Instagrams-3

Praag in Instagrams-4

Vorige week donderdag tot en met maandag ben ik met familie en met mijn vriend naar Praag geweest. Wat was het daar mooi! Het was mijn eerste keer in Praag en ik wist niet wat ik kon verwachten, maar ik heb echt genoten. De architectuur is daar echt heel mooi, met mooie pastelgekleurde huizen, dus ik heb veel foto’s gemaakt. Misschien heb je ze ook al gezien op m’n Instagram. Ik zal de foto’s van m’n camera later op m’n blog posten. Zondag vertrekken m’n nichtje en ik weer, deze keer naar Londen!

Comments

Wauw wauw wauw! Wat gaaf! Ik volgde je trouwens nog niet op Instagram, dus dat heb ik snel gedaan! Wat een tof account!

Oh wauw wat een mooie huisjes! Fijne kleurtjes. Ik wil ook echt eens naar Praag toe.

Wauw wat een mooie foto’s! Ik wil er snel ook nog eens heen!

Wat een PRACHTIGE foto’s! Ik wil er meteen naar toe :D

Stop met deze jaloersmakende foto’s! Zo tof!

ahw geweldige foto’s zeg geweldig!

Heb inderdaad afgelopen week al eeg gave foto’s voorbij zien koken op Instagram! Die gekleurde gebouwen trekken echt de aandacht. Zó mooi!

Oh de kleuren van die huizen, prachtig! Mooie foto’s!

Wow! Wat een mooie gebouwen allemaal! Praag lijkt me zo leuk om heen te gaan :)

Wauw wat mooi! Praag lijkt me een prachtige stad. Jouw foto’s zijn in ieder geval prachtig ;). Veel plezier in Londen ♡

Comment

CLOSE