MENU

lifestyle portret- & bruidsfotograaf — I shoot, you shine

PORTRETFOTO'S
Portfolio, werkwijze & tarieven

Heb je nieuwe foto’s nodig van jezelf voor je website en social media? Of wil je met je vriend of vriendin op de foto? Ik maak graag foto’s van jou waar je er op je mooist uitziet, maar wel als jezelf: foto’s die goed weerspiegelen wie jij bent. Dit zijn spontante en frisse foto’s met een lifestyle vibe. Hiervoor zullen we vantevoren bespreken wat je wensen zijn, eventueel moodboards doornemen en outfits afstemmen.

REVIEWS

Haar fototoestel is haar magic wand. Haar blikveld in combinatie met natuurlijk daglicht is goud. José weet echt het allerbeste en allersprankelendste van je naar boven te halen, haar pics stralen kwaliteit en vakmanschap uit. Daarnaast is ze ook nog eens een van de allerliefste personen die ik ken! Ik zeg: boek 'm snel die shoot!

- Ramona

José heeft het talent om je als de beste versie van jezelf te fotograferen. Ik had plezier in het maken van de foto's, terwijl ik mij eerder niet gemakkelijk kon ontspannen van begin tot eind, lukte dat nu volledig. Dat zie ik 100% terug in het professionele eindresultaat, ik straalde voor de camera. Dank je wel, José!

- Ester

Voor mijn nieuwe website boekte ik een fotoshoot bij By José Chan. Van te voren hadden we contact en werd ik goed geholpen bij het vinden van een geschikte locatie. Ook de shoot zelf was super fijn, ik voelde mij direct op mijn gemak. De resultaten zijn dan ook top, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe foto's!

- Michela

Ik vond het echt een hele fijne en geslaagde shoot! Niks voelde geforceerd aan en ik vond de input ook erg fijn. We hebben gezellig gepraat en de foto’s zijn heel mooi geworden. Ik zal José zeker weer opnieuw vragen als fotograaf als ik weer foto’s nodig heb! Ze is professioneel en ik voelde me heel erg op mijn gemak! Top!

- Samantha

Onlangs heb ik met José afgesproken om foto's te maken voor mijn website. Ze dacht goed mee en ik ben heel blij met het eindresultaat van de foto's! Het mooie aan de foto's vind ik de lichte stijl en de details. Echt een aanrader!

- Renate

€225,-

– 1 uur fotografie
– 1 locatie naar keuze
– 1 kledingwissel mogelijk
– 15 portretfoto’s incl. nabewerking
– De mogelijkheid om zelf je 15 favoriete foto’s te kiezen. Deze krijg je in hoge resolutie opgestuurd.
– Meer foto’s kunnen erbij worden gekocht voor €15 per stuk.
– incl. BTW, excl. reiskosten buiten Den Haag (€0,25 p/km + evt. parkeerkosten)

NIET BESCHIKBAAR VOOR KOPPELS

€425,-

– 2 uur fotografie
– meerdere locaties naar keuze
– meerdere kledingwissels mogelijk
– 40 portretfoto’s incl. nabewerking
– De mogelijkheid om zelf je 40 favoriete foto’s te kiezen. Deze krijg je in hoge resolutie opgestuurd.
– Meer foto’s kunnen erbij worden gekocht voor €15 per stuk.
– incl. BTW, excl. reiskosten buiten Den Haag (€0,25 p/km + evt. parkeerkosten)

BOEKINGEN EN VRAGEN

Wil je een shoot boeken? Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de foto's die je wilt, heb ik hieronder een korte vragenlijst om in te vullen. Vul het formulier helemaal in om een shoot te boeken. Binnen 1-2 werkdagen hoor je van mij! Check ook mijn agenda voor mijn beschikbaarheid.

CLOSE