MENU

Polaroids 2012-2015

Polaroids-feat, by Jose Chan

Ik was aan het nadenken over wat voor nieuwe fotochallenge ik kan doen de komende tijd en een polaroid challenge leek mij eigenlijk wel een leuk idee. Dan ga ik aan de slag met Polaroids, misschien in combinatie met een thema? (Ideeën zijn nog steeds welkom!) Ik moet even checken of de polaroid films die ik nu heb nog wel werken, aangezien daar een houdbaarheidsdatum op zit en ze eigenlijk al een paar maanden over datum zijn (oeps). Anders moet het maar even wachten tot ik nieuwe film heb gehaald. Het leek me leuk om in ieder geval m’n favoriete polaroids van de afgelopen jaren hier te laten zien. In deze 3 jaren heb ik er toch wel een redelijk aantal verzameld. Het zijn vooral foto’s die ik heb gemaakt op vakantie en dan vooral van mooie plekken en architectuur. Mijn polaroid camera is de Fujifilm Instax Mini 25.

Polaroids, by Jose Chan

Hebben jullie een polaroid camera? Wat voor foto’s maken jullie het meest daarmee?

x Joos

Follow

comments

Wat gaaf zo! Ik heb zelf ook een Instax en baal er gewoon van dat de film zo duur is. Daarom maak ik niet continu foto’s. En omdat ik graag backpack, neem ik de camera niet mee op reis. Hij neemt daar te veel ruimte in beslag voor die paar foto’s die ik mee schiet. Dus wordt het een andere camera.

Maar ik maak de meeste foto’s van mijn zoontje. Is best een uitdaging met een Instax, want hij zit natuurlijk niet stil. En je hoopt toch altijd maar dat de foto er meteen goed uitkomt!

Ja he, de film vind ik ook echt duur, daar baal ik ook wel van. En ik neem ‘m ook niet altijd mee op reis, terwijl als ik zo terug kijk ik daar toch wel de meeste foto’s maak met deze camera. Oehh, van je zoontje lijkt me lastig ja, maar wel super leuk als het lukt!

Heel gaaf zeg, vooral die van Spanje vind ik erg mooi.

Aww, supermooie foto’s! Polaroid foto’s en foto’s van Disposable camera’s zijn in mijn ogen om de een of andere reden een stuk specialer dan een .jpg bestandje op je mobiel. Ik weet niet precies waarom, maar zo hecht ik er persoonlijk veel meer waarde aan!

Misschien wordt het tijd dat ik ook een polaroid camera koop, haha.

Wat een super leuke fotootjes, ik ben echt dol op doe kleine polaroidfoto’s! Tof gedaan

Wat een leuke artikel is het.
Wat mooie foto’s zijn het.

Wat een leuke foto’s! <3 X

Super tof! Gaaf dat je met de polaroid aan de slag bent gegaan. Ik herkende gelijk de foto’s van Spanje. Daar ben ik ook geweest! Polaroid blijven tof. Ooit hoop i ook zo’n camera te hebben. :)

Heel erg leuk gedaan dit!

Ik ben zo dol op polaroids! Jammer dat het papier zo prijzig is, maar je kan ook gewone foto’s op deze manier af laten drukken dus dat scheelt. Mooie plaatjes!

Zo, zo leuk dit! Ik heb zelf geen polaroid camera, maar heb toevallig pasgeleden wel wat Instagram foto’s als polaroids laten afdrukken! Ook heel tof!

Ik vind polaroids zo leuk en handig! Kleine fototjes die je overal makkelijk kan bewaren en ophangen én het geeft een super leuk effect.

Polaroids zijn zo leuk :D Het zijn de perfecte herinneringen aan leuke dingen die je hebt meegemaakt. Ik heb zelf geen polaroid camera maar mijn huisgenootje had er eentje en daar maakte we nog wel eens foto’s mee :)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE