MENU

Parijs in Instagrams

Parijs

Parijs

Parijs

De laatste reis van deze zomer was naar Parijs! Na Rome, Praag en Londen was ik er een beetje achter gekomen dat ik eigenlijk niet zoveel foto’s maakte met m’n DSLR, dus voor de reis naar Parijs heb ik gewoon besloten om m’n camera’s thuis te laten en alleen m’n iPhone te gebruiken. Dat was eigenlijk wel prima genoeg. M’n nichtje en ik waren 3 dagen in Parijs. We hebben super veel gelopen, het meest van alle steden, zijn heel vroeg opgestaan om de Eiffeltoren te zien bij zonsopgang, hebben weer kunstmusea bezocht en hebben veel foto’s gemaakt. Het shoppen daar was ook niet slecht, alleen had ik in Londen al redelijk wat gekocht, dus heb ik me in Parijs ingehouden, hahah. In tegenstelling tot Londen viel Parijs juist tegen qua prijzen. Vooral het eten was er steeds best wel duur. Eén avond hebben we ons uitgeleefd en steak tartaar en foie gras gegeten met nog een franse uiensoep en crème brulée ernaast. Dat was wel echt genieten! Parijs vond ik stiekem het minst bijzonder van alle steden, misschien omdat ik er vorig jaar nog was geweest of omdat het de zoveelste reis was van de zomer, maar het blijft een hele mooie en romantische stad.

Al met al heb ik een super leuke zomer achter de rug. Wie mij volgt op Instagram heeft misschien ook (emotionele) foto’s voorbij zien komen van m’n zus’ bruiloft. Dat was echt een mooie afsluiting van de zomer. Nu ben ik weer hard aan het werk. Vandaag een leuke opdracht bij LaDress, vrijdag weer een shoot en tussendoor nog veel meer leuke dingen en heel veel editen! Ik ben volop aan het bloggen weer ook, en wie weet ga ik me weer eens aan YouTube wagen???

comments

Heerlijke plaatjes van één van de mooiste Europese steden

Super leuk om al je reisjes zo voorbij te zien komen!

Wat een geweldig mooie foto’s! Parijs lijkt me echt prachtig.

Mooie foto’s weer ;). Parijs is inderdaad een prachtige stad met een soort romantisch sfeertje. Maar ik herken wat je schrijft dat het niet meer heel bijzonder is. Dat maakt het natuurlijk niet minder leuk. Als je een stad wilt bezoeken waar je goedkoop kan eten en shoppen is Boekarest echt een aanrader. Ik was daar 1,5 week terug en het is qua uitstraling wel een echte ‘wereldstad’ zeg maar. Het heeft mij echt verrast.
En youtube: wat tof! Zeker doen :).

Leuk José! Jouw foto’s zijn altijd super mooi! :D

Thanks Elisa, en leuk dat je ook bent gaan bloggen! Keep it up!

Ik ben echt jaloers op de vakantie die je hebt gehad, je hebt zulke toffe steden bezocht! Hele mooie foto’s heb je ook in Parijs gemaakt. En over YouTube, ik zeg doen! :D

Parijs staat nog op mijn wishlist om eens te bezoeken. Ziet er prachtig uit!

Heel erg leuk om te zien. Parijs blijf ik een ontzettend mooie stad vinden

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE