MENU

Pakketjes, shooten op tramrails en een fashion show

Hoe ziet een week eruit voor een fotograaf? In deze wekelijkse posts kan je in ieder geval zien hoe de mijne eruit zien. Afgelopen maandag en dinsdag begonnen lekker rustig met een aantal afspraken buiten de deur. Ik ging met Chymo wat drinken bij Pim’s, een leuk koffietentje in Den Haag. We hebben gekletst over het fotografen-leven, de leuke dingen, maar ook de struggles waar elke fotograaf wel last van heeft. Het was gezellig! Dinsdag had ik een meeting bij IKHAZY Hair Couture, waar we plannen hebben kunnen bespreken voor het komend jaar. Ik ga waarschijnlijk wat foto/film-opdrachtjes voor hen doen!

Woensdag was ik de hele dag thuis, dus had ik tijd om wat shoots te editen. Ook kreeg ik pakketjes binnen! Een fotografieboek dat ik ergens dit jaar wel zal reviewen en een kettinkje van de Happiness Boutique, een online sieradenwinkel waar ze redelijk wat sieraden verkopen in mijn minimalistische stijl voor een betaalbare prijs.

Mijn foto van Jiami staat trouwens in de Fashionista, zonder naamsvermelding helaas (weer..). Hier kan ik niet zo goed tegen, maar wat doe je eraan? Iemand tips?

Donderdag is mijn ‘PR-dag’, omdat ik dan bij een architectenbureau werk in Rotterdam aan hun PR & communicatie. We hebben daar altijd super mooi uitzicht, vooral bij zonsop- en zonsondergang.

Vrijdagochtend had ik een shoot met Karien. We vonden een hele gave locatie met oude tramrails. Zoals bij de meeste blogger shoots moest er omgekleed worden, dus dan is een koffer handig natuurlijk. Ik loop nog steeds achter met editen, dus deze foto’s komen later nog wel eens op m’n blog, maar ze worden heel vet!

En ‘s avonds was ik bij een fashion show, super leuk! De show was van Sabine Staartjes die super kleurrijke kleding ontwerpt en maakt. Heeel erg gaaf. Ik mocht backstage en de show fotograferen. Ik heb ook een klein beetje gevlogd, soort van, maar weet nog niet of ik dat online ga zetten ?. Ik heb de beelden nog niet terug gekeken ?. De foto’s kon je ook al in de post van gisteren zien.

Komende week ziet er een beetje hetzelfde uit. Afspraken, een blogger shoot en 2 fashion shows bij Amsterdam Fashion Week. Zin in!

Comments

Wat n prachtige foto van Karien!! En die backstage foto’s bij die modeshow vind ik ook heeeel mooi! Leuk om te zien allemaal :)

Wat leuk om te zien en tramrails is altijd tof als locatie! liefs

Wauw wat is die tramrails een gave locatie! En misschien kun je een mailtje sturen naar Fashionista, ik vind het echt niet eerlijk dat ze je naam er niet bij zetten, mag dat überhaupt? Je week ziet er wederom heel tof uit, leuk zo’n leven als fotograaf ;). Malou x

Jaa heel tof he! Het is niet de eerste keer. De vorige keer had ik inderdaad een mailtje gestuurd, heeft duidelijk niet geholpen :(

mooie foto’s! Dat kettinkje is tof. Balen van die naamsvermelding zeg

Wat leuk om zo je week te zien! Die locatie waar je hebt geshoot is echt tof, ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van de shoot. Liefs!

Comment

CLOSE