MENU

lifestyle portret- & bruidsfotograaf — I shoot, you shine

OVER MIJ

Hi!

Laat ik me even voorstellen: Ik ben José, 27 jaar en ik woon in Den Haag.

In 2014 ontdekte ik mijn passie voor fotografie en besloot ik deze te volgen. Ik heb er geen opleiding voor gevolgd, sterker nog, ik heb Bouwkunde en Science Communication gestudeerd aan de TU Delft. Wel heb ik met een flinke dosis doorzettingsvermogen, leergierigheid en plezier mezelf alles geleerd over fotografie. In 2016 heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken en sindsdien ben ik fulltime fotograaf en ondernemer.

I shoot, you shine

Ik hou ervan om mensen te fotograferen en te laten stralen voor de camera. Ik streef ernaar om het mooiste uit jou te halen en dit vast te leggen. Ik zie het als mijn taak om door middel van mijn camera jou zelfvertrouwen te geven, zodat je jezelf durft te laten zien: als ondernemer, als bruid, als moeder, als vrouw, als dochter, als vriendin, maar vooral, als jezelf.

Omdat fotograferen zo inspiratievol is en het mij zoveel brengt, geef ik dit graag aan anderen mee door middel van mijn blogs, YouTube-video’s en fotografieworkshops.

Naast fotografie hou ik van reizen, lezen, piano spelen, muziek luisteren, shoppen en series kijken. Als het kon, deed ik het allemaal tegelijk ;-) In het weekend vind je me in de kerk: piano spelen en kinderen leren over God op zondagsschool.

Ik heb me met veel plezier aan je voorgesteld. Ik ben heel benieuwd naar jou. Als je je ook wilt laten vastleggen door mij, kijk dan hier hoe je dat kunt regelen.Volg mij op Instagram om te connecten!

Ben je meer iemand die achter de camera staat en kan je nog wel wat extra tips & tricks van mij gebruiken? Lees mijn blogs, bekijk mijn YouTube-filmpjes of volg een workshop bij mij!

CLOSE