MENU

Orgel spelen, een videoshoot en uit eten

Weekly details

January 16, 2017

Weekly details2
Iets wat niet veel mensen weten waarschijnlijk, is dat ik piano speel (sinds m’n 4e) en soms speel ik ook op de orgel in de kerk tijdens de dienst ‘s zondags. Ik vind het een hele eer. Wat een mooi ding en een enorm geluid dat eruit komt! Na de dienst gingen m’n vriend en ik naar de nieuwe Burger Bar in Den Haag. Lekker! En daarna nog even wat shoppen in de sale bij de ZARA. Lange rijen..
Weekly details1Maandag ging ik met model Ananda shooten in Kijkduin. Het begon regenachtig waardoor het niet zo goed ging, maar gelukkig bleef het na een half uur droog, waardoor we alsnog wat mooie plaatjes hebben kunnen schieten. Ik weet nog niet hoe ik de foto’s ga editen, maar hierbij voor jullie even dit snel ge-edit ?. Na de shoot ging ik naar de stad om de resultaten van m’n eerste filmrol op te halen. Binnenkort op m’n blog te zien en nu al op mijn Instagram.
Weekly details3

Dinsdag had ik een videoshoot in een loft van Zoku Amsterdam. Het was een soort van CV-filmpje, leuk concept! Daarna ging ik door naar Rotterdam en nam ik mijn favoriete yoghurt van de Yoghurt Barn (Merry Berry met pure chocola ipv jam ?) voor in de trein.
Weekly details4

‘s Avonds gingen mijn vriend en ik naar de Wagamama in Rotterdam. We hebben daar al super lang niet meer gegeten, maar de chicken katsu curry blijft favoriet. We probeerden ook de nieuwe juices: de Tropical (mango, appel, sinaasappel) en Blueberry Spice (blauwe bes, appel, wortel, gember). Daarna gingen we nog naar een feestje van Fresh ‘n Rebel. Ze hebben namelijk net de nieuwe kleur ‘ruby’ gelanceerd voor hun speakers en headphones. Een mooie kleur! In mijn goodiebag vond ik de Rockbox Cube (speaker) en mijn vriend had de headphones. Super blij mee!

De rest van de week was ik onverwachts heel erg ziek geworden. Griep. Het voelde alsof heel mijn lichaam moest ontladen van alle drukte van afgelopen tijd. Ik had vooral veel hoofdpijn, spierpijn en last van duizeligheid. Ik had geen keelpijn, maar moest wel hoesten. Ik heb toen veel geslapen, de wekelijkse vlogs ge-edit en wat edit werk van foto’s ingehaald. Ik loop nu nog maar ‘een beetje’ achter in plaats van ‘heel erg’ ?. Komende week ga ik het nog rustig aan doen, zodat ik hopelijk op en top fit ben voor de week erna (want.. Amsterdam Fashion Week!).

Fijne week!

Comments

Heel erg leuk om te zien!

Die griep heerst zooo erg! Heb er ook al een tijdje last van en iedereen in mijn omgeving ook volgens mij ;).
Beterschap! En wat gaaf trouwens dat je al zo lang piano speelt.

Echt erg!! Beterschap jij ook! Jaa, ik speel ook nog viool en dwarsfluit, haha, ook lang allebei :p

Wauw! Ik ben echt allesbehalve muzikaal :p

Leuk overzicht van wat je allemaal doet! Wel balen dat je zo ziek bent geworden, hopelijk gaat het inmiddels wat beter. Vind je analoge foto’s ook nu al leuk! Het is altijd zo’n verrassing. love it.

Thanks! Ik ben weer bijna helemaal beter. Ja, heel tof, ik vond ‘t wel spannend, maar ze zijn aardig gelukt :D

Wat tof dat je piano en orgel speelt, zeg! Klinkt als een leuke week tot je ziek werd. Balen, maar hopelijk voel je je snel weer beter! <3

Jaa, het waren wel leuke dagen! Ik voel me weer beter! X

Wat leuk om je week te zien! En nog beterschap.

Toffe foto’s en fijne week (tot je ziek werd dan..)! Hoop dat je je inmiddels weer wat beter voelt.. :)

xx Alex

Jaa ik voel me gelukkig sinds gisteren weer beter! X

Ohhh AFW! Ik ben jaloers op jou! Je week klinkt sowieso geweldig, totdat je ziek wordt. Wagamama is zo lekker he! En die burger bar ziet er ook goed uit, als ik in Den Haag ben ga ik daar eens kijken. Supergaaf trouwens dat jij het orgel kunt bespelen! Malou x

Hihi jaa m’n week ging wel lekker, totdat ik ziek werd. De Burger Bar zit ook in Amsterdam en Utrecht weet ik! X

Comment

CLOSE