MENU

FOTOSHOOT VOOR ONDERNEMERS

Portfolio, werkwijze & tarieven

AMBITIEUZE ONDERNEMER?

Vertel je verhaal door middel van foto's

Als ondernemer is het zó belangrijk om jezelf te laten zien, zeker anno 2020 waar personal branding dé manier is om je bedrijf op de kaart te zetten. Versterk je merk met foto’s die je kunt gebruiken op je website en social media.

Ik maak graag portretfoto’s van jou waar je er niet alleen op je mooist uitziet, maar die ook goed weerspiegelen wie jij bent als ondernemer. Daarnaast maak ik behind-the-scenes-foto’s van jou aan het werk. Dit zijn spontante en frisse foto’s met een lifestyle vibe. Verder maak ik ook productfoto’s en sfeerfoto’s die je kunt gebruiken voor blogs, social media, headers voor nieuwsbrieven etc.

Van tevoren zullen we bespreken wat je wensen zijn, moodboards doornemen, props en outfits afstemmen.

Ondernemers fotoshoot

FOTO'S VOOR JE WEBSITE

Hoe anderen de foto's gebruiken

REVIEWS

Al een tijdje volg ik José op Instagram. Haar foto’s zijn prachtig en haar stijl spreekt mij heel erg aan. Elke keer als ik weer een foto van haar voorbij zag komen, dacht ik: ik wil ook zulke mooie foto’s van mezelf. Sinds een aantal maanden ben ik met een project bezig en had ik dus een perfecte reden om een shoot bij José te boeken. Wat een geweldig werk heeft ze geleverd! Ze is betrokken, denkt mee en is professioneel. Ze weet wat ze doet en nog belangrijker: ze weet hoe ze jou het mooist op de foto krijgt. Het eindresultaat is nog mooier dan ik van tevoren had gehoopt. Ik ben zó blij met mijn foto’s, de tweede shoot staat al gepland!

- Joni

Haar fototoestel is haar magic wand. Haar blikveld in combinatie met natuurlijk daglicht is goud. José weet echt het allerbeste en allersprankelendste van je naar boven te halen, haar pics stralen kwaliteit en vakmanschap uit. Daarnaast is ze ook nog eens een van de allerliefste personen die ik ken! Ik zeg: boek 'm snel die shoot!

- Ramona

José heeft het talent om je als de beste versie van jezelf te fotograferen. Ik had plezier in het maken van de foto's, terwijl ik mij eerder niet gemakkelijk kon ontspannen van begin tot eind, lukte dat nu volledig. Dat zie ik 100% terug in het professionele eindresultaat, ik straalde voor de camera. Dank je wel, José!

- Ester

Ondernemers fotoshoot

Voor mijn nieuwe website boekte ik een fotoshoot bij By José Chan. Van te voren hadden we contact en werd ik goed geholpen bij het vinden van een geschikte locatie. Ook de shoot zelf was super fijn, ik voelde mij direct op mijn gemak. De resultaten zijn dan ook top, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe foto's!

- Michela

Ik vond het echt een hele fijne en geslaagde shoot! Niks voelde geforceerd aan en ik vond de input ook erg fijn. We hebben gezellig gepraat en de foto’s zijn heel mooi geworden. Ik zal José zeker weer opnieuw vragen als fotograaf als ik weer foto’s nodig heb! Ze is professioneel en ik voelde me heel erg op mijn gemak! Top!

- Samantha

Onlangs heb ik met José afgesproken om foto's te maken voor mijn website. Ze dacht goed mee en ik ben heel blij met het eindresultaat van de foto's! Het mooie aan de foto's vind ik de lichte stijl en de details. Echt een aanrader!

- Renate

INVESTERING

€375,-

– 1 uur fotografie
– 1 locatie naar keuze
– 1 kledingwissel mogelijk
– 15 foto’s incl. nabewerking
– De mogelijkheid om zelf je 15 favoriete foto’s te kiezen. Deze krijg je in hoge resolutie opgestuurd.
– Meer foto’s kunnen erbij worden gekocht voor €15 per stuk.
– excl. BTW, excl. reiskosten buiten Den Haag (€0,25 p/km + evt. parkeerkosten)

€575,-

– 2 uur fotografie
– meerdere locaties naar keuze
– meerdere kledingwissels mogelijk
– 40 foto’s incl. nabewerking
– De mogelijkheid om zelf je 40 favoriete foto’s te kiezen. Deze krijg je in hoge resolutie opgestuurd.
– Meer foto’s kunnen erbij worden gekocht voor €15 per stuk.
– excl. BTW, excl. reiskosten buiten Den Haag (€0,25 p/km + evt. parkeerkosten)

€975,-

– 4 uur fotografie
– meerdere locaties naar keuze
– meerdere kledingwissels mogelijk
– 80 foto’s incl. nabewerking
– De mogelijkheid om zelf je 80 favoriete foto’s te kiezen. Deze krijg je in hoge resolutie opgestuurd.
– Meer foto’s kunnen erbij worden gekocht voor €15 per stuk.
– excl. BTW, excl. reiskosten buiten Den Haag (€0,25 p/km + evt. parkeerkosten)

BOEKINGEN EN VRAGEN

Wil je een shoot boeken? Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de foto's die je wilt, heb ik hieronder een korte vragenlijst om in te vullen. Vul het formulier helemaal in om een shoot te boeken. Binnen 1-2 werkdagen hoor je van mij!

Ondernemers fotoshoot: stijlvol

CLOSE