MENU

Nieuwe cameratas, Swan Market en Girlboss-ketting

Weekly details

April 10, 2017

Swan Market, Den Haag, nachos

Zondag gingen mijn vriend en ik naar de Swan Market in Den Haag. Het was toen super lekker weer dus het was best wel druk. We hadden lekker gegeten en zochten naar ons favoriete kraampje met lekkere noten/chocoladerepen van ‘Arzu bakt’. Helaas konden we haar niet vinden.. Na even gegoogled te hebben zie ik nu dat ze haar eigen winkel heeft in Rotterdam en dat het nu Arzu – The Foodbar Supplier heet. Super leuk! Wij zijn echt zó fan van haar repen. Aanrader!

Maandag had ik allerlei saaie dingen. Ik ging naar de huisarts voor m’n keelpijn. Hij zei dat het een allergie kon zijn (seizoen van de allergieën) en als het erger werd ik kon terug komen om m’n bloed te laten testen. Daarna ging ik op zoek naar een orthodontist waar ik terecht kon om m’n spalkje weer vast te zetten. M’n spalkje was de avond ervoor los geraakt. Gelukkig kon ik bij een ortho in de buurt terecht en werd m’n spalkje weer netjes vast gelijmd.

Dinsdag ging ik naar Someren (bij Eindhoven) voor een afspraak met Iris van Crush Creatie. Het was een heel eind reizen, veel langer dan ik had verwacht, maar het was een heel leuk gesprek en we gaan zeker samenwerken de komende tijd. Zij helpt (vaak vrouwelijke) ondernemers met de branding van hun bedrijf en daar hoort o.a. ook fotografie en videografie bij, wat ze graag wil uitbesteden. Daar horen of zien jullie vast wel wat van terug hier.

Woensdag was ik een dag aan het editen.. Crunch time! ✍

Hahha nee, meestal kijk ik wel wat blijer hoor!

Venque cam pro bag

Donderdagavond had ik een afspraak met Ilitsya bij Hinoki in Rotterdam. Ilitsya is een super getalenteerde singer-songwriter en producer. Onder het genot van lekkere Japanse ramen hebben we leuke afspraken gemaakt voor een samenwerking o.a. voor haar social media en voor mijn YouTube. Ik heb er heel veel zin in!

Afgelopen week had ik ook wat leuke pakketjes gekregen, o.a. deze camerarugtas: de Venque CamPro*. Ik had hem op m’n Instastory laten zien en kreeg er al súper veel reacties op, dus ik laat hem binnenkort in een video zien en zal er ook wel een review over schrijven! Ik heb hem in ieder geval van Photoqueen, een Duitse webshop vol met cameratassen. Een aanrader omdat ze veel leuke, stylish cameratassen van Amerikaanse merken verkopen, maar je geen last hebt van hoge douanekosten.

T&C House

Zaterdag ging ik met een groepje meiden eten bij T&C Haus in Den Haag. Ze hebben er hele lekkere Taiwanese noodles en hoe leuk ziet hun menukaart eruit! Daarna gingen we nog bij Cake du Fortin taart proeven. De red velvet won het van de rainbow en banaan cake.

Names4ever

Een ander leuk pakketje deze week kwam van Names4ever waar ik een zilveren naamketting* had besteld. Ik wilde in plaats van een naam een leuk woord als ketting en heb na lang tobben gekozen voor ‘Girlboss’. Een ketting met een leuk woord zou ik zelf namelijk vaker dragen dan een ketting met m’n eigen naam, hoe leuk dat ook staat bij Carrie van Sex and the City. Mijn naam is ook best wel kort, 4 letters, wat ik minder mooi vind staan. Als je ‘Carrie’ heet is dat natuurlijk anders ;-). Ik had nog getwijfeld of ik niet gewoon iets droogs moest doen zoals ‘fotograaf’, iets motiverends zoals ‘fearless’, een mooi woord zoals ‘serendipity’ of iets met een mooie betekenis. Hmm.. Genoeg ideeën voor meer kettingen, hahah. Ik ben in ieder geval super blij met m’n Girlboss-ketting en heb hem tot nu toe bijna elke dag om. Zeker omdat het een gepersonaliseerd iets is vind ik ‘t super leuk en hij maakt een outfit echt af.
Van welk woord zou jij wel een ketting willen hebben?

*Deze blogpost bevat een gesponsord product. Gesponsord of niet: Ik schrijf alleen over producten/diensten waar ik achter sta en enthousiast over ben.

Comments

Yes, ben heel benieuwd naar de review van de tas! Leuk dat je er een filmpje voor gaat opnemen, go you! <3

Wat een toffe cameratas! Lijkt me heel praktisch. Ik loop altijd eind met zo’n ingedeukte spijkertasje, haha.

Wat tof dat je met haar gaat samenwerken! Ik ben erg benieuwd naar de foto’s/video’s :) Geweldig dat gifje van het editen, haha! En je ketting is prachtig. Leuk woord je heb je gekozen!

Die ketting is zo leuk! Ik heb een stukje geschreven over de mijne, waar ik ook super blij mee ben. Ik vind een naamketting niet zo maar ik vind zoiets als Girlboss wel heel tof! Leuk trouwens die twee samenwerkingen, daar ben ik erg benieuwd naar! Malou x

Comment

CLOSE