MENU

My not-so-birthday wishlist

Birthday wishlist

Over anderhalve week ben ik jarig! Ik weet nog niet of ik het ga vieren, maar het leek me leuk om toch te laten zien wat er op mijn verlanglijstje staat. Dit is eigenlijk een lijstje dat ik continu bijhoud en niet alleen voor mijn verjaardag maak, omdat ik goed overwogen keuzes wil maken over waar ik mijn geld aan uit geef. Door het op een lijstje te zetten in plaats van het meteen te kopen, kan je veel beter nadenken of je iets echt nodig hebt en of je het vaak gaat gebruiken, dus of het echt je geld waard is. Het heeft mij er al tientallen keren van weerhouden om iets meteen te kopen, aangezien ik best wel een impulsieve online shopper kan zijn, hahah.

Birthday wishlist

De items die ik op mijn lijstje heb staan zijn geen goedkope items, maar ik zoek tegenwoordig items die tijdloos zijn en die binnen mijn stijl vallen. Volgens mij kan je aan dit lijstje wel een beetje zien wat voor stijl ik heb. Als daar dan duurdere prijskaartjes aan hangen, vind ik dat niet zo erg, omdat ik nu toch veel minder koop dan voorheen en wát ik koop, draag ik vaak en gaat lang mee. D’r zitten ook een paar dubbele items bij zoals de schoenen en de oorbellen, maar ik kan serieus niet kiezen, hahah!

Help mij even, oorbellen: 5 of 10 en schoenen: 1 of 8?

1. Instappers / Vagabond
2. MAC lipstick / Kleur: Twig
3. Casual jurk / Vila
4. Basic Shirt / Filippa K
5. Oorbellen / Vince Camuto
6. Sjaal / Acne Studios
7. Cameratas / THEIT
8. Korte laarzen / Vagabond
9. Five Minute Journal
10. Oorbellen / Mejuri
11. Nikkor 24-70 mm lens / In m’n dromen ?

x Joos

Follow

Comments

Wat een leuke lijst! Heel veel zou ik ook wel willen. En die oorbellen zijn ook zo leuk! ^^

Jurkje is echt geweldig!

Leuke wishlist! Ik ben ook al een tijdje opzoek naar zo’n grijze wollen sjaal!

Oh wauw, deze wishlist…ik wil alles ook wel wat erop staat! Vooral die lak schoentjes en die lens! Fijn weekend babe!x

Yay, wat leuk dat je bijna jarig bent! En die MAC lipstick <3

Mooie lijst! Je kan inderdaad goed zijn wat voor stijl je hebt. En die lens wil ik ook wel….als ik in een geldkuil ben gevallen dan hoor je het wel haha.

Hahahah is goed, let me know! XD

Wat leuk om te zien meid.
Hope krijg je deze dingen.

Altijd leuk om een wensenlijstje te maken :) De sjaal en het basic shirt vind ik erg leuk.

Geweldige lijst dit. De camera tas is zo mooi! Ik zou voor schoenen 1 gaan en oorbellen 10 :)

Comment

CLOSE