MENU

Een meeting met Rens Kroes

Weekly details

February 20, 2017

Na 2  rustige weken was het weer eens tijd voor wat leuke dingen! Dinsdag gingen mijn vriend en ik naar Amsterdam voor de Valentine Movie Night van Google en Netflix. We stonden lang in de file waardoor we alleen nog tijd hadden voor de KFC om de hoek van het event. Romantische Valentijnsdiner, hahah. Het was in ieder geval wel heel erg lekker.

De movie night was ter ere van de nieuwe Google Chromecast. We keken samen met een heleboel andere bloggers (en hun vrienden) 2 afleveringen van de Netflix serie Santa Clarita Diet. In 1 woord te beschrijven als: bizar. We vonden het wel grappig, maar zouden het zelf niet zo snel aanzetten. Het gaat over een getrouwd stel met een tienerdochter waarvan de moeder kannibaal wordt. (Volgens mij zit er een verhaal achter, maar wij keken vanaf aflevering 2.) Haar man helpt haar aan mensen te komen om te eten (bijv. een lijk of een crimineel). Het was soms echt te goor om te kijken, maar er zat wel humor in, hahah.

Ik kreeg deze week nieuwe camerastraps binnen van HoldFast. Ik was voor hun blog geïnterviewd over mijn MoneyMaker camerastrap en als dank mocht ik daar wat uitkiezen. Ik koos 2 bruine leren straps waarvan je hierboven eentje ziet. Deze zijn handig voor als ik een strap om m’n pols wil dragen en met de 2 straps samen kan ik ook een 3e camera hangen aan m’n MoneyMaker. Zal ik nog wel eens laten zien in een aparte blogpost.

De zwarte strap op de linkerfoto is meer een safety strap en heb ik erbij genomen voor mijn BlackRapid riem. Daar miste ik eigenlijk net een extra veiligheidsstrap. Nu is hij perfect!

HoldFast verkoopt echt super goeie camera-accessoires, maar het nadeel is dat ze in Amerika zitten. Ik had voor deze straps toch wel hoge importkosten moeten betalen voor de douane. Als je interesse hebt in hun spullen kan je beter even kijken in welke Europese online winkels ze ze ook verkopen.

Vrijdag had ik 3 afspraken in Amsterdam. Ik had er 1 al heel lang staan dus had de andere 2 erbij gepland. Altijd handig als ik in 1 keer meerdere afspraken kan combineren. De eerste was met Rens Kroes (?) waar we het hebben gehad over het editen van video’s voor haar YouTube. Ik hoor nog of dat door gaat, maar het was zeker een leuk gesprek en het lijkt me super leuk ook om haar te helpen!  Zou ik echt een gave job vinden!

Toen ging ik door naar JOZ Amsterdam, een winkel in de 9 straatjes. Daar willen ze met mij samenwerken als fotograaf. Ze hebben hele leuke ideeën voor foto’s op hun website en social media, dus ik heb heel veel zin om daar aan te beginnen. Wat wel grappig was om te zien was dat zij de boeken van Rens verkopen, aangezien ik net bij haar was geweest.

Van de 9 straatjes ging ik door naar de Foodhallen. Ik had daar in de buurt een afspraak, maar had nog tijd om ervoor de foodkraampjes af te struinen en wat te eten. Ik koos voor een handroll met tempura en avocado van Meneer Temaki. Het komt niet vaak voor dat ik zoiets kan eten (ik ben allergisch voor vis), dus ik was super blij dat ik deze wel kon eten.

De laatste afspraak was met Suzanne van SuusjeHQ. Met haar deed ik een barterdeal. Zij heeft mij nieuwe PR-ideeën gegeven voor m’n fotografie en blog en ik heb haar gefotografeerd. Het gaf mij echt veel inspiratie en zin om wat meer aan m’n PR te doen en daarnaast was het ook super gezellig.

Een leuke week dus! Komende week heb ik volgens mij wel elke dag iets leuks staan: een afspraak, etentje of shoot. Zin in! Fijne week! ?

Comments

leuk om te lezen en oeh die flinke sushi roll ik kan echt nog niet aan die smaak wennen.. maar ik wil het juist zo graag leren eten haha..

Heee, ik spot mijzelf in de eerste set met foto’s, hélemaal links op de foto links onderin. (Goed verhaal, lekker kort ook.) Jammer dat ik je niet heb gezien op het event! Ik vond de serie zelf ook bizar; al helemaal omdat we bij aflevering 2 begonnen inderdaad. Zo gek! En wat een gave opdrachten staan er voor je op de planning! Ik ga voor je duimen, het lijkt me héél tof, zo’n klus voor Rens Kroes. :)

Hahaha dat je jezelf spot zo klein! :’) Leuk dat jij er ook was en inderdaad jammer.. maar mensen van online offline herkennen is sowieso niet mijn forte. ?

Klinkt als een hele nuttige week! Het zou heel tof zijn als je Rens Kroes mag helpen met het editen van video’s, dus ik ga voor je duimen! En Santa Clarita Diet klinkt als een ideale serie om te kijken op Valentijnsdag hahaha.

Leuk te lezen :-) Vond het ook gezellig en leuk mee te denken over je pr. Ben benieuwd naar de foto’s!

Liefs

Ziet er weer uit als een heerlijk weekje! En die serie, écht iets voor Valentijnsdag hahaha ;)
Tof om te zien dat je er zoveel nieuwe en leuke opdrachten bij krijgt ook!

xx Alex

Heerlijke week weer! Santa Clarita Diet, omg, dat klinkt wel als een rare serie… Wat gaaf dat je naar Rens Kroes mocht, zou wel een heel toffe job zijn! Erg leuk dat je zoveel opdrachten krijgt. Malou x

Toffe week heb je achter de rug! Die serie klinkt echt behoorlijk bizar inderdaad, haha. Jij ook een fijne week! :)

Die serie klinkt inderdaad bizar haha! En leuke afspraken had je zeg, hoop dat er mooie dingen uit voort gaan komen :)

Comment

CLOSE