MENU

Blogger shoot: May

May, Photography by José Chan

May, Photography by José Chan

May, Photography by José Chan

May, Photography by José Chan

May, Photography by José Chan

Sinds ik deze locatie in Rotterdam had gezien op Pinterest, heb ik het steeds in mijn achterhoofd gehouden. Het is een hele lange houten brug voor voetgangers met een gele vloer. Ik wou hier al een lange tijd een photoshoot doen, dus toen May deze plek voorstelde zei ik natuurlijk meteen ja. Maar, zodra we begonnen te shooten merkte ik dat de gele vloer een gele gloed geeft op iedereen. Niet echt flatteus. Het enige goede moment om hier foto’s te maken is als de vloer bedekt is met sneeuw, wat ik andere bloggers een week later zag doen. Gelukkig is de gele gloed minder geworden na het bewerken, dus zijn de foto’s toch nog oké geworden.

Laat me weten wat je van ze vindt!

For more photos and outfit details, please visit May’s blog.

xJoos

comments

Ik vind deze foto’s zo mooi, vooral de laatste!

These pictures are stunning! You did an incredible job on these. The location is perfect and the model is gorgeous!

I’m in love with this outfit and what a beautiful location!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE