MENU

Love shoot: Nynke & Nick

Love shoot: Nynke & Nick, photography by José Chan Love shoot: Nynke & Nick, photography by José Chan Love shoot: Nynke & Nick, photography by José Chan Love shoot: Nynke & Nick, photography by José Chan Love shoot: Nynke & Nick, photography by José Chan

Laatst had ik op Facebook een oproepje geplaatst om een fotoshoot te doen met stelletjes omdat ik graag meer wil oefenen, zodat ik volgend jaar en de jaren erop meer bruiloften kan fotograferen. En reken maar dat er veel mensen waren die reageerden. En één daarvan was Nynke, een trouwe lezer wist ik, dus natuurlijk wilde ik van haar en haar verloofde Nick foto’s maken. We spraken af in Den Haag bij Collectiv, een hippe concept store met een cafétje en daar gingen we aan de slag. Ik vond het spannend omdat ik hen goed wilde poseren (maar dan ook weer niet té geposeerd :P) maar al gauw kreeg ik mooie plaatjes met verliefde gezichten, hahah. Nynke en Nick zijn een super lief stel en zo’n shoot in een café heb ik altijd al willen doen, dus ik ben super blij met de foto’s!

comments

Oh wat goed! Ze zien er zo lief en fijn uit. Mooie sfeer.

Hele mooie fotos! Ikzelf zou ook graag een love shoot doen met mijn vriend

Ohh wat zijn deze foto’s mooi zeg!! Heel gaaf achter dat raam, geeft net dat extra dromerige effect<3

Wat een ontzettend leuke foto’s!

Weer eens echt wat anders, wel heel erg leuk zeg!

Ja he, echt iets anders dan normaal! Ik vond het ook leuk om te doen!

Oh wauw echt superleuk! De kleuren van de foto’s komen ook heel mooi uit zo :)

Dankjewel! Ja, het begon al een beetje donker te worden, maar zo werkt het wel denk ik :)

Yaaaaayy wat GAAF! We zijn er zo blij mee :).

Yessss, ik vind ze ook suuuper leuk geworden. Echt goed voor m’n portfolio! :D

Hele mooie foto’s. Origineel bedacht.

Hele originele setting, super mooi!

Wat zijn het super leuke foto’s geworden en ze stralen helemaal, lief!

Dankjewel! Ja, heel leuk stel zijn ze! :)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE