MENU

Love shoot: Kirsten & Frank

Als fotograaf moet je locaties als deze, de Soesterduinen, wel eens verkennen om zo wat opties te hebben voor als je bijvoorbeeld verlovingsshoots of bruidsshoots hebt. Drie weken terug heb ik daarom deze foto’s gemaakt met Kirsten en Frank. Ik vond het helemaal niet erg om een stukje te rijden naar de Soesterduinen om daar te kunnen shooten. Het was een super gezellige ochtend. Tegelijkertijd kon ik ook oefenen met het poseren en leuke manieren om koppels vast te leggen. Iets wat ik nog steeds vaker wil oefenen trouwens. Ik ben heel blij met deze foto’s en heb ze ook meteen toegevoegd aan mijn portfolio!

comments

Wat een prachtige locatie voor zo’n shoot! De foto’s zijne echt mooi geworden!

Echt prachtige foto’s heb je gemaakt en ik vind het zo leuk om Daphne voorbij te zien komen in je foto’s! (woonde in mijn dorp)

Wauw wat een mooie en ontzettend lieve foto’s! Het is zo cute als de liefde echt van foto’s afspat. Helaas is dit niks voor mijn vriendje, haha! Malou x

Oh zo ontzettend mooi dit!

Wat mooi! Vooral die laatste foto vindt ik echt prachtig!

Hele gave foto’s weer! Het is daar mooi hè?

Wat een prachtige foto’s, de liefde spat er van af!

Onwijs mooie fotos! Ik zou zelf ook graag zo’n shoot willen

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE