MENU

Love shoot: Anne & Johan

Vorige week vertelde ik al over de love shoots die ik voortaan in verschillende steden wil gaan doen in leuke straatjes, en deze week kan ik alweer zeggen dat ik ook al een love shoot heb gedaan bij een koppel thuis. Ik vond dit zó leuk om te doen en ben super blij met de foto’s. Ik weet zeker dat ik hierin verder wil. Dit zijn de types love shoots die ik voortaan ga doen!

Op Facebook had ik een oproepje geplaatst voor leuke koppels met een mooi, licht huis en via dat oproepje heb ik Anne en Johan ontmoet. Zij wonen zeker in een mooi, licht huis en hun interieur is echt super tof! Het is nooit makkelijk als je niet gewend bent om voor de camera te staan, maar je ziet ze zeker stralen op de foto’s!

Hoe leuk is het ook om gewoon foto’s te hebben van jezelf thuis, waar je graag samen bent! 

comments

Wauw, wat een schitterende foto’s. Dit koppel ziet er ook zo heerlijk ontspannen uit. Dat is ook wel echt het voordeel van thuis fotograferen in een vertrouwde omgeving denk ik..

Wauw wat heb je prachtig met diepte en licht gespeeld. Heel erg mooi.
Heb je hierbij ook de 85mm lens gebruikt?

Leuk om te zien ook hoe ‘natuurlijk’ alles op de foto is. Je ziet niet dat het gemaakte poses zijn of dat het lijkt of het in scene is gezet. Je hebt het echt heel goed gedaan! :-)

Groetjes Lindsay

Dankjewel, leuk om te horen! Ik heb hier de 35mm f/1.4 van Sigma gebruikt.

Wauw, wat een prachtige, liefdevolle en spontane foto’s! Echt heel mooi!

Wat een lieve en sfeervolle foto’s zijn het geworden! Dit soort fotoshoots zie je niet vaak maar het straalt wel ontzettend veel liefde voor elkaar uit! Leuk dat je dit doet:).

Wat een mooi stel! Leuke foto’s :)
xx

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE