MENU

Londen in Instagrams

Londen

Londen

Londen

Ik moest even nadenken welke reis er nou na Praag kwam, maar dat was dus Londen! Ik heb echt zoveel gereisd deze zomer. Het hele proces van koffer inpakken, inchecken, door de douane, het vliegtuig in etc. heb ik nou al zo vaak meegemaakt dat ik het wel kan dromen en tussen elke reis was ik maar een paar dagen thuis, waardoor uitpakken niet veel zin had en ik echt uit m’n koffer heb geleefd de afgelopen tijd. Druk, maar super leuk!

Londen was de leukste stad om foto’s te maken, want het was niet te zonnig en de huisjes waren super kleurrijk! M’n nichtje en ik zochten op waar leuke buurten waren en daar gingen we dan ‘s ochtends naar toe. We bezochten ook een paar kunstmusea en de bekende bezienswaardigheden. Van alle steden hebben we in Londen verreweg het meeste geshopt. M’n favoriete winkels daar waren Kikki.K, Muji, Uniqlo en de Topshop en m’n nichtje was vooral dol op de antiekmarkten. In tegenstelling tot wat iedereen denkt is Londen trouwens niet heel duur. We sliepen in een hostel, de metro is goedkoop als je een Oyster card gebruikt en het eten is ook heel betaalbaar (zeker vergeleken met Parijs!).

Volg me trouwens ook even op Instagram als je dat nog niet deed! :)

comments

Heeeeel erg leuk! London is zooo leuk!

Ik wil naar Londen, nuuu! Ziet er mooi uit, je hebt er vast flink genoten.. X

Wauw, ik wil meteen vertrekken! Prachtige foto’s maak je steeds!

Wauw al die kleurtjes ♡. Het ziet er zo lekker vrolijk uit!

Ik ben dol op Engeland/Londen, hele mooie foto’s heb je gemaakt! :D

Oh erg leuke mooie foto’s! Prachtig al die verschillende kleuren, zo jammer dat we dat in Nederland niet meer hebben!

Ja he! Waarom hebben we dit niet hier in Nederland? :(

Erg leuk om te zien. Volgend jaar lente / zomer ga ik naar London! Heb je bepaalde hotspots die je echt gezien moet hebben?

Leuk! M’n nichtje en ik vonden de Camden Market heel erg leuk, een grote markt/bazaar ook met eten enzo. Ik weet niet of je van burgers houdt, maar anders is Honest Burgers zeker een aanrader. Verder zijn (de meeste) musea in Londen gratis, dus daar moet je zeker gebruik van maken :)

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE