MENU

Locatie scouten: Hoek van Holland

HoekvanHolland_01

HoekvanHolland_11

HoekvanHolland2

HoekvanHolland_12

HoekvanHolland_04

HoekvanHolland

HoekvanHolland_05

HoekvanHolland_15

HoekvanHolland_01-2

Vorige week had ik de dag na de bruiloft meteen weer een shoot. Deze keer een editorial shoot. Bij zo’n shoot zit het meeste werk in de voorbereiding. Eén van de dingen die je zeker moet doen als fotograaf is locaties scouten. Ik wist dat ik een rotsachtig landschap wilde voor de shoot, het liefst aan zee. Ik dacht eerst aan Scheveningen, maar op Google Earth en op foto’s zag ik al snel dat dit niet was wat ik wilde. Toen besloot ik rond te vragen en kwam ik op Hoek van Holland uit. Van wat ik kon zien op Google Earth zag het er goed uit, maar ik was er toch niet helemaal zeker van. Ik besloot daarom maar de locatie te bezoeken vantevoren. Ik trok er een middagje voor uit om er naartoe te rijden en er rond te wandelen. Zo had ik ook tijd om alvast verschillende plekjes te zoeken voor verschillende outfits. Ik ben echt blij dat ik dat heb gedaan, want de locatie bleek echt perfect te zijn en zo bespaarden we ook tijd op de dag van de shoot zelf. Het was wel echt bloedheet op de dag dat ik erheen ging, dus ik trakteerde mezelf op een ijsje. Op weg naar de auto zag ik nog een klein vosje!

De shoot ging trouwens heel erg goed, maar omdat ik de foto’s graag wil laten publiceren, hou ik de foto’s nog even voor mezelf…

comments

Wat een prachtige foto’s en WAUW, die laatste. Gewoon een vos op de foto<3 Dat zou ik ook zeker wel willen.

Ja wat een mooie plek en dat vosje wat tof! Ben heel benieuwd naar de foto’s, maar groot gelijk dat je ze nog even voor jezelf houdt.

Aaaah een vos! Wat leuk :-) Mooie foto’s, volgens mij heb ik nog nooit een vos in het echt gezien nu ik erover nadenk.

Dat vosje is zo leuk, echt geluk gehad dat je die zag!

Mooie locatie en wat leuk dat vosje!

Echt prachtig! En super gaaf dat je een vosje zag. Echt zo’n mooi beest!

Die locatie ziet er inderdaad supermooi uit! En dat vosje is onwijs schattig<3

Locaties uitzoeken lijkt mij best wel een opgave. Vind wel dat je een toffe plek hebt gevonden. De kust is eigenlijk altijd wel mooi vind ik, hihi. Wel fijn dat je de perfecte rotsen hebt gevonden voor de shoot. :)

Super toffe locatie en weer prachtige foto’s! Hoe schattig is dat vosje ♡

Wat een prachtige locatie!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE