MENU

Lifestyle shoot: Juana

Sinds vorige week dinsdagavond ben ik weer terug in Nederland. Ik had de dagen erna super veel heimwee naar Hong Kong, nu nog steeds wel een beetje, maar donderdag was ik alweer aan het werk. Ik had namelijk een shoot met Juana uit Zürich op een super mooie locatie, hotel Pillows Anna van den Vondel in Amsterdam: velvet bank en stoelen, marmeren tafels met gouden poten.. helemaal Instaworthy ;). Ik heb deze locatie nog nooit eerder gezien, dus volgens mij is het best nieuw. Anders was het vast overal al te zien op Instagram. Er was regen voorspeld, dus we hadden afgesproken om binnen te shooten en reken maar dat ik blij was met deze binnenlocatie! Ik heb bij deze foto’s wel flits gebruikt omdat het toch wel redelijk donker was buiten en daardoor binnen ook.

Ik update hier niet regelmatig de laatste tijd, maar ik krijg op Instagram en YouTube wel regelmatig berichtjes dat mensen mij volgen en ik hun inspireer. Super leuk om te horen en heel erg bedankt daarvoor! Dat motiveert mij weer om door te gaan, en om weer regelmatig te bloggen en video’s te uploaden. Binnenkort maar een goed plan maken voor het nieuwe jaar en doelen stellen!

comments

Wat een mooie foto’s zeg! Lijkt me zeker een mooie locatie!

Wat mooi zeg die blauwe banken!

Echt super mooi deze locatie zeg en wat is zij ook mooi! Fijn dat Hong Kong zo tof was, wel balen dat je heimwee hebt.

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE