MENU

Leuke nieuwtjes!

Weekly details

March 13, 2017

Fotoshoot Hailey Palace of BlissAfgelopen week had ik een paar leuke shoots, te beginnen met een shoot met Hailey van de blog Palace of Bliss op maandag. Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en te shooten, zeker als het bloggers zijn kunnen we altijd eindeloos door praten. Hailey is een super mooie en lieve meid met een blog over eerlijke mode en een  bewuste en duurzame lifestyle. Voor onze outfitshoot was ze best zenuwachtig voor de poses en gezichtsuitdrukkingen, wat ik heel goed begrijp, maar dat ging al snel heel goed. We hebben ons best gedaan om haar op de foto te zetten als haarzelf en dat ging eigenlijk vanaf het eerste shot al goed, tegen haar verwachtingen in! We zijn blij met het resultaat en zullen dus vaker samenwerken! Na de shoot gingen we nog lunchen bij het Warenhuis. Gezellig!
Fotoshoot Maaike My Reports
Dinsdag ging ik outfits shooten met Maaike van My Reports, een magazine over alle trends op het gebied van hotspots,  food, health, beauty, fashion en lifestyle. Maaike is een onwijs mooie vrouw, maar gek genoeg komt dat niet altijd over op foto’s, dus onze uitdaging was om dat wél naar voren te brengen. Haar fotograferen als haarzelf en van haar beste kant. Ik ben nog niet door alle foto’s gegaan, maar heb wel de foto hierboven bewerkt als sneak preview en ik denk dat je daar al wel aardig kan zien hoe mooi ze is! ✨ Toen ik door mijn camera keek zag ik in ieder geval een mix tussen Penelope Cruz en Daphne Bunskoek. Na de shoot nam ik een yoghurtje voor onderweg. Ik had een volle spaarkaart van de Yoghurt Barn (de zoveelste al..), dus kreeg ik deze gratis.
Yoghurt Barn Den Haag
Vrijdagmiddag had ik afgesproken met medefotograaf en oud schoolgenootje Kyman. Leuk om de ins en outs van de business van fotografie te bespreken met hem. Ik vond het vooral leerzaam om te horen hoe hij zijn tarieven bepaalt, werkt met contracten en bedrijven benadert. Hij doet qua fotografie heeeele andere dingen dan ik, maar daardoor wel leuk om te weten van elkaar hoe we werken. We gaan binnenkort nog een shoot doen waarbij we op onze eigen manier gaan shooten met hetzelfde model op een locatie. Ik ben benieuwd hoe dat wordt! Ik ben zoals je ziet een trouwe klant bij de Yoghurt Barn. Twee keer in 1 week.

Verder heb ik nog een aantal leuke nieuwtjes die niet te vatten zijn in foto’s:
1. Ik heb deze week eindelijk besloten om een boekhouder te nemen. Ik had deze week mijn facturendag en zowel de BTW-aangifte als die van de inkomstenbelasting komen eraan. Opeens werd het me toch wel iets teveel allemaal. Ik ben echt super slecht in financiën, dus ik kan wel heel veel tijd op Google besteden en proberen alles te begrijpen, maar de kans is er nog steeds dat ik fouten maak. Ik had al eens eerder over een boekhouder nagedacht en had zelfs al offertes opgevraagd van boekhouders in mijn buurt, maar heb er deze week dan eindelijk eentje bevestigd. Ik hoop dat ik me zo in ieder geval minder zorgen hoef te maken over m’n administratie.

2. Tijdens mijn zoektocht naar een goed WordPress thema voor het architectenbureau waar ik werk, kwam ik een super goed blogthema tegen. Hij leek heel erg op wat ik al had, maar nét iets beter en completer. Ik kon het niet laten en heb dus mijn bloglayout aangepast met het nieuwe thema. Je ziet misschien niet heel veel verschil, maar ik ben er heel blij mee en merk dat m’n blog hierdoor sneller is geworden ook. Fijn! Wat vinden jullie ervan?

3. In april ga ik met mijn moeder naar Madeira op fotoreis en deze reis is nog niet begonnen of mijn moeder en ik hebben onze volgende fotoreis alweer geboekt. We gaan volgend jaar in februari naar Lofoten in Noorwegen. Zooo gaaf! Natuurlijk hopen we daar het noorderlicht te kunnen zien, maar het landschap is daar sowieso heel erg mooi, dus we komen zeker met mooie foto’s terug.

Deze week staan weer leuke dingen op de planning: fotoshoots en afspraken. Zin in! Fijne week!

Comments

Ziet er superleuk uit, leuke shoots ook! En wat tof zeg al die reisjes! Ik had trouwens al gespot dat je lay-out iets was veranderd, ziet er mooi uit! :)

xx Alex

Ik zie inderdaad een klein verschil in je thema, mooi! Vind de foto van Maaike heel mooi, mooie vrouw idd!

Fijne en leuke dingen! Deze vrouwen die je hebt gefotografeerd zijn ook heel mooi zeg. Leuk dat je met je moeder weg gaat! X

Lijkt me echt onwijs gaaf om een shoot bij je te doen!

Zo leuk dat ik in je blog voorbij kom! Ik ben al zó blij met de foto’s die ik heb gekregen! Je bent echt de beste! En wat zeg je allemaal lieve dingen over mij! Daar word ik helemaal verlegen van! Zo lief! Ik vond het ook super leuk om met je samen te werken! Binnenkort weer! Heel goed dat je een boekhouder hebt genomen! Ik heb er ook een hele tijd tegen aan zitten hikken, maar het geeft wel veel rust om iemand te hebben die precies weet hoe het werkt! Je thema is ook heel mooi! Allemaal goede dingen! <3

Wat een lekker weekje! Zoo tof dat je nog een fotografiereis geboekt hebt. En WAUW wat is je nieuwe thema mooi. Het past echt goed bij jou en bij je stijl. Love it ♡

Weer prachtige foto’s heb je gemaakt, wauw

Dat klinkt als een fijne week! Een erg mooi thema inderdaad. En hoe tof dat je naar Madeira gaat én de Lofoten zijn heel tof. Mijn vriend is daar deze kerstvakantie geweest en heeft meerdere keren het Noorderlicht gezien. :)

Oehh meerdere keren zelfs. Ik ben heel benieuwd!

Wauw, wat heb je veel toffe dingen gedaan/op de planning staan! Zo’n boekhouder lijkt me een slim plan om je meer op de echt leuke dingen van het ondernemerschap te kunnen richten. Je nieuwe thema is prachtig! En wat een gave foto’s weer!

Oh mijn hemel ik wil ook naar Noorwegen! Zo gaaf! En wat is Hailey toch mooi, kan je trouwens gewoon een shoot met jou kopen? Het lijkt me ongelofelijk leuk namelijk! Malou x

Zo lief, Malou! Dankjewel! <3

Jaa, je kan mij gewoon boeken. Je kan in de rechterkolom op m’n blog klikken op de foto onder ‘voor mijn camera staan?’ voor meer informatie (of op de contact pagina). Laat maar weten als je interesse hebt! X

Leuk dat je nog een reisje op de planning hebt staan. Zou geweldig zijn als je het Noorderlicht kan zien :)

Comment

CLOSE