MENU

Leuke hotspots uitproberen

Weekly details

March 6, 2017

Afgelopen week was weer een leuke week vol afspraken en een bloggershoot. Centraal deze week staan de leuke hotspots in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam die ik uitprobeerde.
Cortenaer lunch hotspot Den Haag
Zondag ging ik met m’n vriend bij de Cortenaer lunchen, een super leuke hotspot in Den Haag in de buurt van de Piet Heinstraat. Ik had een super lekkere bacon sandwich en m’n vriend had de burger. De bediening was er heel aardig. We moesten namelijk heel lang wachten op het eten. Ondanks dat we het niet echt doorhadden omdat we gewoon de hele tijd in gesprek waren boden ze ons wel drankjes van het huis aan.
Tea lab Rotterdam hotspot
Maandag had ik met Emma en Laura afgesproken in Rotterdam om te kletsen over fotografie en te brainstormen over iets leuks dat ik dit jaar wil organiseren. We dronken bij de Tea Lab super lekkere thee. Keuzestress wel, want er was een overload aan smaakjes! Het was onwijs leuk en gezellig om met deze medebloggers en fotografen een keer af te spreken omdat we elkaar wel al een tijdje volgen.
Hinoki Rotterdam ramen hotspot
Donderdag werkte ik weer bij het architectenbureau. Ik had een super goeie dag, want ik had het er heel erg naar m’n zin, was productief bezig en vond de dingen leuk waar ik aan werkte. Misschien was het wel omdat ik iets had om naar uit te kijken ‘s avonds, namelijk een diner met een goeie vriendin die ik al heel lang niet meer had gezien. We aten bij Hinoki een lekkere bowl ramen. Aanrader! En het schijnt minder zout te zijn dan de nieuwe Takumi in Rotterdam waar je ook ramen eet, maar dat heb ik alleen van horen zeggen want ik ben er zelf nog niet geweest.
Fotoshoot Amsterdam

Vrijdagochtend ging ik shooten met Emilie in Amsterdam. Het zou gaan regenen, dus we twijfelden of we wel konden shooten, maar het bleef ‘s ochtends lang genoeg droog. Daardoor konden we weer 4 outfits shooten. We hebben daarna nog wat gedronken en gegeten ergens. Ik heb geen idee meer hoe het daar heet, maar we zochten gewoon iets in de buurt van onze shoot en kwamen daar uit. Lekker wel en het was super gezellig!

Qua edit werk ben ik deze week best wel blij met deze vlog van Sanny. Het is een stuk vlotter dan we normaal doen doordat ik meer heb geknipt dan normaal. Het loopt volgens mij wat lekkerder en deze muziek vind ik ook super leuk. We wilden wat experimenteren en zijn allebei mega blij met dit resultaat.

Ik heb deze week nog wat andere leuke afspraken gehad waar ik geen foto’s van heb genomen. Vergeten! Ik zal komende week weer proberen overal foto’s van te nemen. Fijne week!

Comments

Zo leuk dat je met Emma en Laura hebt afgesproken!

Leuk om te zien. Klinkt als een fijne week.

Lekker weekje! En de video van Sanny kijkt inderdaad heel lekker weg.

Die hotspots klinken fantastisch. Gelukkig is het etenstijd, want het water loopt me in de mond. Vooral van die eerste burger.

Hihi, leuk om mezelf te zien! Ramen heb ik nooit op, maar ziet er echt lekker uit!

Ik ben dol op toffe hotspots! ziet er leuk uit!

Klinkt als een fijn weekje! En wat leuk dat je met Emma en Laura had afgesproken, hele leuke en lieve meiden zijn het. :)

Jouw weken klinken altijd zo geweldig! Die look van Emilie ziet er weer heel tof uit en wat leuk dat je met Emma en Laura hebt afgesproken. Hun foto’s zijn zo mooi ook! De Cortenaer wil ik ook heel graag nog bezoeken. Malou x

Comment

CLOSE