MENU

Laatste dagen op Madeira

Weekly details

April 24, 2017

Riberia da Janela, Madeira

Het is maandag dus tijd voor een weekoverzicht! Aan het begin van de week was ik nog op Madeira. Zondagochtend waren we weer heel vroeg op om de zonsopgang te fotograferen en in de namiddag gingen we naar de rotsen aan de kust waar we al eens eerder waren geweest. Wel stonden we op een andere plek en de foto’s die ik daar heb gemaakt vind ik een stuk mooier dan die van de eerste keer, dus ik ben blij dat we nog terug zijn gegaan. Omdat het Pasen was, was er ‘s avonds extra veel eten én live muziek bij het diner.

Fanal, Madeira

Maandag was onze laatste dag op Madeira. Na weer een zonsopgang aan de kust en een laatste fotobespreking, gingen we ‘s middags voor de laatste keer naar het laurierbos. Ik was al snel tevreden met m’n foto’s, dus ik heb een beetje rond gewandeld en gelegen in de zon. Dat gebied is zo groot dat niemand het heeft gezien, hahaha. Eén van de bomen daar heb ik zó vaak gefotografeerd dat het bijna een beetje jammer was om afscheid te moeten nemen, haha.

‘Soup of the day’

Soup of the day

Op verzoek van mijn reisgenoten, hier nog een collage van de lekkere soepjes die we hebben gehad in het hotel, hahah. Ik mis er wel een paar, maar die zagen er niet heel anders uit.

JOZ Amsterdam

Dinsdag vertrokken we weer naar huis en woensdag was ik alweer aan het werk in Amsterdam. Ik ging langs het PR bureau van Nikon en had een fotoshoot voor JOZ Amsterdam, een winkel op de 9 straatjes. Ik heb foto’s in de winkel gemaakt van het personeel en wat lifestyle foto’s op verschillende locaties met setjes kleding op modellen. Ik vond het toch best wel zwaar om zo snel weer aan de slag te moeten na de fotoreis. Ik merkte dat het me redelijk wat energie kostte om mensen aan te sturen. Werken met mensen als onderwerp is toch wel heel anders dan met natuur en architectuur.

Capriole Café, Den Haag

Donderdag werkte ik weer op het architectenbureau. Ik merkte toen ook dat ik nog niet helemaal was geland. Laat mij maar door de bergen wandelen en foto’s maken van bomen en water in plaats van op kantoor werken, haha.

‘s Avonds ging ik uit eten met de girls bij Capriole Café in Den Haag. Dat was wel heel gezellig! Ze hebben daar een heel mooi interieur en het eten was er ook lekker. Ik had een wagyu burger en we deelden de befaamde chocolate salty ball.

Vrijdag had ik een afspraak in Barendrecht. De rest van de dag heb ik vooral veel zitten editen. Leuk nieuwtje, ik heb een nieuwe klant erbij voor het editen van vlogs, namelijk Delia van Delia Skin Clinic. Haar eerste vlog staat sinds gisteren online. Ze doet het heel erg goed vind ik. Leuk om te kijken en ze geeft veel tips voor een mooie huid. Die wil je niet missen! 

Comments

Je hebt nog leuke en mooie foto’s gemaakt!

Comment

CLOSE