MENU

Krokussen op het Lange Voorhout

Personal

March 18, 2016

Krokussen, Lange Voorhout, Den Haag

Ik was afgelopen zondag in de stad voor een shoot en het was super lekker weer. De terrassen waar ik langs liep zaten ook helemaal vol en er werd alweer ijs gegeten. Werd ik helemaal blij van! Ik had wat tijd vooraf aan de shoot om rond te lopen en alvast wat geschikte locaties te zoeken. Ik vind het altijd fijn om te weten wat m’n opties zijn op dat moment, hoe het licht is op bepaalde plekken en waar het op dat moment rustig is.
Ik liep richting het Lange Voorhout en het eerste wat me opviel waren deze krokussen. De hele grond is ermee bedekt. Echt super mooi! De foto’s doen geen recht aan hoe mooi het echt is. Ze zullen er komende tijd nog wel staan en ik denk dat er nog meer bij komt, dus als je de kans hebt, moet je zeker zelf komen kijken naar de krokussen op het Lange Voorhout!

Krokussen op het Lange Voorhout

Krokussen, Lente 2016, Lange Voorhout, Den Haag

Lange Voorhout, Den Haag

x Joos

Follow

Comments

Wat mooie is het, daar word je echt vrolijk van.

Het Lange Voorhout is zo mooi, het is vlakbij mij. Echt prachtige kleurtjes.

Prachtige foto’s, heerlijk lentegevoel.

Prachtig zag! Als je daar geen lente gevoel van krijgt…Helaas was ik zo dag vanwege omstandigheden toch niet in Den Haag. Zo jammer:-( Wil er binnenkort wel echt weer eens heen!

Ohh jammer dat je niet bent geweest. In ieder geval heb je al een paar tips voor als je er wel heen gaat ;)

Wat mooi en lenteachtig zeg, krokussen zijn zo pretty!

Zo fijn die bloemetjes!! Heerlijk.

Ahww zo mooi! Dan komt het echte Lente gevoel weer naar boven, heerlijk!

Oh wat een mooi gezicht zo! Mooi paars :)

Comment

CLOSE