MENU

Blogger shoot: Jiami

Jiami, photo by José Chan

Afgelopen weken heb ik in korte tijd een heleboel outfitshoots mogen doen met een paar fashionbloggers waar ik nog niet eerder mee heb gewerkt. Super leuk en ook de komende tijd staan er gewoon shoots op de planning!

Jiami, photo by José Chan

Jiami, photo by José Chan

Jiami, photo by José Chan

Jiami, photo by José Chan

Ik zou eigenlijk minder bloggen, maar volgens mij is dat nog niet echt minder geworden. Het voelt voor mij wel minder verplicht aan. Ik doe het lekker rustig aan en als ik echt geen tijd heb, komt er ook echt geen nieuwe blogpost online, maar voor de komende tijd heb ik even vooruit kunnen werken. Ik schrijf nu wel in het Nederlands, want dat gaat stiekem toch een stukje sneller dan in het Engels. Iets minder nadenken ;).

Waarschijnlijk hebben veel mensen het al gezien op Instagram, maar twee weken geleden heb ik in Amsterdam de foto’s hierboven gemaakt van Jiami. Ik ben super blij met de foto’s en ben natuurlijk ook heel blij met deze nieuwe samenwerking! En ik kan zeggen dat er zeker meer aankomt!

Paris, photo by José Chan

En ja, net als heel veel andere mensen ben ook ik echt geraakt door het nieuws van vrijdagavond over de aanslagen in Parijs. Ik heb die hele avond met een knoop in mijn maag het nieuws gevolgd tot na de inval van de politie bij het theater Bataclan. Het was onwijs schrikken en het kwam voor mijn gevoel ook echt heel dichtbij omdat ik daar nota bene 2 dagen ervoor nog was. Ik ga hier verder niet zoveel meer over zeggen, maar ontzettend lief dat er mensen zijn geweest die aan me hebben gedacht en me vroegen of ik veilig thuis was.

xJoos

comments

Super mooie foto’s weer! Echt een leuke outfit heeft ze aan! -x-

Gaaf dat je foto’s hebt gemaakt van Jiami, ze zijn prachtig!

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE