MENU

Blogger shoot: Jiami

Jiami, photo by José Chan

Iets wat ik al een tijdje niet meer heb gedaan, om precies te zijn al sinds november vorig jaar niet, zijn shoots met bloggers. Outfitfoto’s maken van bloggers vind ik echt super leuk om te doen, maar nu ik druk bezig ben met het schrijven van m’n scriptie heb ik daar even geen tijd voor. Ik beloof dat als ik bijna klaar ben, ik m’n agenda weer helemaal zal vullen met shoots!

Ik heb wel een heleboel shoots gedaan vorig jaar die ik nog niet op m’n blog heb laten zien, dus tot de tijd dat ik weer nieuwe shoots heb gedaan, kan je die hier voorbij zien komen. Vandaag de foto’s van een shoot met Jiami!

Jiami, photo by José Chan

Jiami, photo by José Chan

Jiami, photo by José Chan

Jiami, photo by José Chan

Toen we deze foto’s maakten was het lekker weer, nog best warm voor november. De gele bladeren van de bomen vind ik echt heel mooi aan de herfst, ze geven meteen wat warmte op de foto’s, vind je niet?

Wat is jullie favoriete seizoen om outfitfoto’s te maken?

 

Comments

Wauw, prachtfoto’s heb je gemaakt!

Geweldige fotograaf ben je hoor! Ik vind die foto’s echt heel mooi van Jiami. X

Wat gaaf om met Jiami te shooten zeg. Dit outfit kan ik me nog goed herinneren. Echt prachtige kleding en een geweldige fotograaf <3

Zo mooi, wat een prachtige foto’s <3. En wat tof sowieso om allerlei bloggers te fotograferen! Hopelijk heb je er snel meer tijd voor als de scriptie voorbij is! :)

Dankjewel, ik hoop het ook!!

Ahh ik vind dit zó tof he. Stiekem zou ik het ook super gaaf vinden als iemand foto’s van mij zou maken. Ik maak nu gewoon foto’s met een huis-tuin-keuken camera op de timerfunctie. Not too good…. en dit ziet er zo gaaf uit!!

Hihi dankje, ik maak graag outfitfoto’s van bloggers. De meeste bloggers die ik ken laten het vaak hun familieleden of vrienden doen ;)

Leuk om zo in aanmerking te komen met andere bloggers :D
En de foto’s zijn goed gelukt! Ik vind het het fijnste om in de lente en zomer te fotograferen. In de herfst/winter is het vaak zo somber en koud buiten ;) hoewel de herfstbladeren wel heel mooi zijn inderdaad!

Ja, dit is inderdaad een leuke manier! Dankjewel, de lente en zomer zijn qua warmte wel echt super fijn en inderdaad ook blijere mensen op straat ;) Trouwens.. volgens mij moet je in je linkje naar je blog “www.” ervoor zetten, want anders doet hij ‘t bij mij niet! X

Wauw zijn echt prachtige foto’s meid.
Ik vind de lente wel iets hebben. Vooral om dat alles dan in bloei komt te staan en de bloesems aan de bomen, vind ik ook super prachtig.

Dankjewel! Jaa, de bloesems vind ik ook heel mooi, ik hoop dat ik dit jaar daar foto’s van kan maken!

Wauw wat een prachtige foto’s! Met welke camera en lens heb je deze gemaakt? Ik vind je website echt prachtig en ga je meteen toevoegen op bloglovin.

Dankjewel! Ik beantwoord deze vraag toevallig in een filmpje dat vrijdag online komt, maar ik zal het je alvast verklappen ;) Deze zijn gemaakt met mijn Nikon D5200 en de Nikkor 70-200mm f2.8G lens.

Oh wat een prachtige foto’s! Daar kan ik nog van leren, haha.

Dankjewel, hahah ik moet ook nog veel leren hoor!

Wat maak je toch steeds prachtige foto’s! Zou jou stiekem ook wel als fotograaf willen hebben voor mijn outfitfoto’s, haha!

Dankjewel! Ja, kunnen we een keertje doen hoor als ik klaar ben met afstuderen! Ik zal ‘t je dan wel laten weten ;)

Ik vind die sweater super gaaf en de foto’s zijn zo mooi geworden! Ik vind de zomer het fijnst, want veel licht :)

Jaa, die sweater was een tijdje in de sale by Ivy Revel, maar is nu geloof ik al uitverkocht. Dankjewel! Zomer vind ik ook fijn vanwege de warmte ;)

Zo mooi deze foto’s! Outfit foto’s maken in de lente of begin van de herfst vind ik fijn. Zo lang het maar niet te hard waait haha :)

Dankje! Hahah jaa harde wind is echt niet te doen, dan krijg je dichtgeknepen of tranende ogen en al het haar gaat alle kanten op!

Ook weer hele mooie foto’s! Leuke outfit heeft ze aan ook :)

Comment

CLOSE