MENU

Zó bepaal je de instellingen van je camera!

Question of the day

August 2, 2017

Yayy, YouTube Wednesday! Waarschijnlijk heb je het al door.. Elke woensdag plaats ik een YouTube video met fotografietips! Ik vind het nog steeds doodeng om voor de camera te staan en te praten, maar het gaat steeds beter en spontaner (en hopelijk zien jullie dat).

Hoe stel je diafragma, sluitertijd en ISO in als je foto’s gaat maken? In de video van vandaag leg ik uit hoe ik mijn camera instellingen bepaal en doe ik het ook voor. Dit is best tricky als je net begint, maar ik probeer in simpele termen uit te leggen waar je op moet letten. Verder is het veel doen en oefenen. Mocht je vragen hebben, let me know!

Ik had nog een stukje opgenomen waarin ik liet zien hoe ik fotografeer als Eline, mijn model loopt, maar daar deed de audio het helaas niet goed, dus dat heb ik eruit gelaten. Als jullie meer van dit soort video’s willen zien, let me know. Een vervolg hierop misschien?

Heb je wat aan deze video gehad? Doe dan een duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren! Helpt en motiveert mij enorm!!!

De foto die we hebben gemaakt tijdens de shoot in de video:

Comments

Wat een mega handig artikel en video zeg! thanks X

Wat een práchtige foto, zeg! Duidelijke beginnersvideo. Veel te veel mensen fotograferen nog steeds op de automatische stand. Jammer, vind ik dat!

Wat een ontzettend nuttige video! Ik betrap mezelf er toch regelmatig op om toch vaak in automatische stand te fotograferen, maar dit motiveert me wel om meer te gaan proberen met de verschillende instellingen :)

Comment

CLOSE