MENU

5x inspirerende fotografieblogs om te volgen

Vandaag deel ik 5 blogs die je zeker moet volgen als je fotografie inspiratie nodig hebt. Ik kan echt uren op Pinterest doorbrengen voor inspiratie. Maar het vinden van blogs met inspirerende fotografie is soms wel een uitdaging. Ik vind het altijd leuk om blogs tegen te komen met mooie fotografie. Het kan van alles zijn: mode, lifestyle, reizen. Als ze aantrekkelijke foto’s zijn, ben ik veel sneller geneigd hen te volgen. Hier zijn daarom 5 blogs die je kan volgen met super mooie fotografie waar ik bewondering voor heb!

We are 365

http://weare365.com/
Deze zussen maken foto’s in de mooiste landschappen. Hun foto’s hebben vaak een dromerige en soms een donkere sfeer. Hun composities, hoe ze gebruik maken van licht en hun editing zorgt voor prachtige plaatjes!

Inspiring photography by We are 365

Julia Trotti

http://blog.juliatrotti.com/
Julia is een modefotograaf en haar werk bewonder ik al een tijdjej. Tussen shoots door posts ze vaak behind the scenes foto’s die ik altijd leuk vind om te zien. Ik vind haar editing heel mooi en hoe ze gebruikt maakt van zonlicht in de foto’s heel knap.

Inspiring photography by Julia Trotti

Mikuta

http://mikuta.nu/
Jacqueline is een modefotograaf uit Zweden, ze woont nu in Berlijn. Ze heeft een unieke fotografiestijl, quirky en uplifting. Haar persoonlijkheid schijnt hier in door als je kijkt naar haar haar en outfits. Haar outfitfoto’s zijn ook origineel in poses en compositie. Zij laat ook behind the scenes zien van haar fotografiewerk.

Mikuta

5 inch and up

http://5inchandup.com/
Er zijn zoveel modebloggers dat het soms wel een uitdaging is om unieke outfitfoto’s te nemen, maar Sandra doet het! Ik bewonder haar foto’s enorm en haar outfitfoto’s zijn ook inspiratie voor de outfitshoots die ik doe.

Inspiring photography by 5 inch and up

By Haleigh

http://byhaleigh.com/
Haleigh is een Amerikaanse schrijver en fotograaf en woont in Parijs. Haar foto’s zijn heel dromerig en hebben iets zachts en romantisch. Haar blog heette vroeger Making Magique en hier postte ze vroeger meer outfitfoto’s dan nu. Maar niet alleen haar outfitfoto’s, maar ook haar reisfoto’s zijn helemaal mijn ding!

Making Magique

Ik hoop dat je deze post net zo leuk vond als ik het leuk vond om deze inspirerende fotografieblogs met je te delen. Er zullen vast nog veel meer blogs zijn met mooie fotografie, dus als je er een paar weet, laat het me weten!

comments

I knew Julia Trotti. She also inspired me to use colors. Some of them are really nice and some of them I quite think are a lil too much manipulated. I like the sisters though! And of course the rest.

MZ

Oh I just found this post, so nice! Thank you for writing about my blog! <3 You have a very nice blog as well, amazing photographs!! Keep up with the good work! :*

/Mikuta

Wauw wauw wauw
Super mooi ga er zeker een aantal volgen!
Leuk artikel

xxx

Wauw, ik wou dat ik ook zo kon fotograferen..

Leave a comment

Welcome

On my blog you'll find my recent photography work, photography tips and personal updates about my life as a photographer.

CLOSE