MENU

Inspiratie: Nikon D5 filmpje

Ik was me een beetje aan het oriënteren op de nieuwe DSLR-camera van Nikon, de Nikon D5, die uit gaat komen in maart en stuitte toen op dit YouTube filmpje. Je kan het filmpje kijken tot 1:30 als je niet veel tijd hebt, maar kijk hem anders even af. Hij is echt heel mooi!

Dit filmpje is zó mooi en precies zoals de titel ook al aangeeft, écht inspirerend. Een aantal fotografen vertellen wat hun drijfveer is voor fotografie. Je kan echt aan hun horen en zien dat dit hun passie is. Ik herken me in heel veel van wat de fotografen zeggen, zoals wat Dixie Dixon, de modefotografe, zegt: ze probeert altijd het mooiste in alles en iedereen te vinden. Dat is ook precies wat ik altijd probeer te doen met mijn fotografie en wat mij motiveert.

Het filmpje is ook gefilmd met de nieuwe Nikon D5. Hele mooie, scherpe beelden. Stiekem zelfs nog mooier dan sommige foto’s van de fotografen in het filmpje. Overigens ligt de Nikon D5 ver boven mijn budget voor wie zich afvraagt of ik hem wil halen. Hij kost namelijk €7.109. Ik ben verder ook niet op zoek naar een nieuwe DSLR-camera. Maar voor wie wel interesse heeft: de Nikon D5 is vanaf maart verkrijgbaar.

x Joos
Comments
Comment

CLOSE